• 221
    maçın ilk entryleri 19:30 baslama saati olarak girilmiş. normalde her maçımızın gününü saatini çok önceden bilirim hatta insanlar bana sorar ama bu hafta bilmiyordum, google'a ya da resmi siteye bakmak yerine buraya baktım keşke doğru bilgi olsaydı en azından doğru bilgiye ulaşınca keşke editlese renkdaşlar bilgiyi. kaçtı maçın yarim saati.

    maça gelince hocamızın onbir tercihi gayet yerinde fernando dönünce takım daha da sağlam olacak.

    lato konusunda ıslıklayan seyircilere kızıyorum ama arkadaş bu nasıl kötü bir performans yahu her topu rakibe atmaya çalışır gibi utanmasam art niyetli diyeceğim sezon sonu gider işallah kızdığımız carole bundan iyi. linnes in ölüsü daha faydalı olur ama hocanın tercihi laf yok.*

    tolga ve rodrigues müthiş formda nazar değmesin, feghouli zaten bizim lige cok fazla biraz kıpırdandığında fark yaratıyor maşallah.

    denayer sevdamı bilen bilir burada küfür yerken büyük oyuncu olacak dedim diye ağzıma ağzıma vurdunuz ulan işallah böyle devam eder, sezon sonu bonservisi alırız şöyle ucuza.

    ndiaye müthiş hayal kırıklığı oldu ne vizyonsuz adammış. teklif yapan city olsa tamam ulan bu takım şampiyon olunca şampiyonlar liginde oynayacaksın allahın stoke city'sinde bok mu var, git de kümede kal orada göt zoruyla.

    haftaya sivas maçını alırsak yine dosta güven düşmana korku salmaya devam ederiz. sadece hava koşulları korkutuyor ulan isveçin bir şehri gibi yer, kazasız atlatalım işallah.

    son söz hocama. ya sen iyiki varsın hocam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın