resim
Iasmin Latovlevici
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Romanya
  • 587
    27 ocak 2018 galatasaray osmanlıspor maçında adam savunmada öyle bir yoktu ki denayer ve tolga ciğerci 1.5 kişilik oynayarak toplamda 1 kişi yarattı kendilerinden arttırdıkları ile. o artan da sol bek oynadı. çocuklar bitti, öldü. en son denayer önce sol beke gidip, sonra haldır haldır kendi bölgesine de gidiyordu. tolga sol bekte çalım yese de ikinciye koşuyordu. neden? latovlevici diye biri yok çünkü. ya çalım yiyor, ya top kesemiyor, ya pas hatası. bir ara tolga ile denayer de yeterli olmayınca yasin de ekstra ekstra geri koşmak zorunda kaldı. hatta artık orada latovlevici geçilmesin diye direkt faul yaptığı bir pozisyon vardı, serdar gürler'i itti hemen.

    taraftar sarı cumaya koştursun.
    vakit ayırsın maça gelsin.
    para harcasın maça gelsin.
    ama tepki göstermesin ha?
    bu konuda mesaj kabul etmemek en güzeli, benim yaptığım şey böyle. biri küfür etme mi dedi? sallamayın. biri size elindeki galatasaraylılık ölçer ile mi geldi? yok öyle bir makine, aklınca bir şeyler yapmıştır.

    taraftar tepkisini dilediğince gösterip, dilediğince bastıramayacak mı? size ne?
    yarın bu ıslıklayanları dövmeye çalışın isterseniz? sonra da toplaşıp adınızı ılımlı ultraslan falan koyun. sucuk yerine de pastırma yersiniz.

    para alırken profesyoneller,
    transfer teklifi alıp kamp terk ederken profesyoneller mi?
    profesyoneller ise, tepki görünce bir zahmet osmanlıspor, xspor karşısında oyundan düşmesinler. hayır ıslıklanmasının nedeni de zaten sürekli oyundan düşmesi idi. oynadığı her maç oyundan düştüğü için ıslıklanıyor. kelini kıskandığımız için değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın