• 215
    bir şekilde kazandığımız maç. osmanlı yorulana kadar gerçekten çok zorlandık. her oyuncumuz ciddi anlamda beklenilenin altındaydı denayer hariç. 3 puan kritik fazlasıyla ancak son 2 maçtaki belirli dönemler insanı düşündürüyor.

    hocamız terim. sonuna kadar güveniyorum ben. allah bize cezayı kendisi yokken kesti zaten. o sebeple hoca yaa diye giresim yok. galatasaray için en iyi isim o kulübede duruyor. elbet farklı düşündüğümüz konular var ancak hocanın tecrübesi konuyu kapatıyor kendi açımdan.

    sol bek şart, fernando'ya partner şart. tolga orda oynayabilir ancak o da birden sakatlanıp yok oluyor. güvenilir oyuncuya ihtiyacımız var.

    son olarak dönem zor. ödenmeyen paralara rağmen oyuncular çıkıp oynuyor. dursun özbek ve biricik! yönetimine selamlar olsun. oyuncuların iyi niyeti ve fatih hoca orda olmasa çirkin şeyler yaşayabilirdik. kaç yıldır rahat olduğumuz tek bir sezon yok. hep bir sorun. bu sefer ki sorun adeta kardeşimiz: borçlar. galatasaray aysal dönemi dışında hep parasızdı ve bu durum artık adama gına getirtecek durumda. oyunculara ödeme öncelik olmalı elbet ve bu bizze transfersizlik olarak dönebilir. şansa ve yüksek oyuncu performansına çok ihtiyacımız var. bu sebeple oyuncularımız yuhalanmamalı. sene sonuna kadar dar rotasyon ile sonuç almaya çalışacağız. kaldı 15.
App Store'dan indirin Google Play'den alın