• 24
    gördüğüm kadariyla yeni bir duygun yarsuvat yönetimidir. tamamen hazirliksiz gelmişler. simdi ise futbolcu satip hicbir transfer yapmayarak isi goturme derdindeler.

    duygun dede doneminde sampiyon olduk. ama bu sefer o is zor. o zaman rakip yoktu neredeyse. simdi isler oyle degil. çok ciddi rakipler var ve anadolu takımları artık daha güçlü.

    umarim bir planlari vardir. ben pek zannetmiyorum. zira bence kendileri bile seçilmeyi beklemiyorlardı. su an dursun’dan kurtulmanin verdigi şevk ile taraftar bazi gercekleri goz ardi ediyor. ancak mecbur olduğumuz şampiyonluk kaçar giderse kimse dursun'dan bahsetmez.

    gerçekten merak ediyorum. nedir planları? hiçbir şey anlatmadılar. taraftar tamamen "dursun değil mi, tamam o zaman" mantığıyla destekliyor kendilerini. eğer mali durumu düzeltme planları ara transferin bitimine 4 gün kala "elimizdeki 5-6 oyuncu için teklif var" ise yandı gülüm keten helva. zaten kısıtlı ve eksik kadromuzu daha da eksilterek, "şampiyon olamsak bile mali durumu düzeltiriz" mantığıyla iş yapacaklarsa eyvah eyvah.

    şimdi biliyorum ki bana kızıp "bu dursuncu, bu liseci" diyenler olacaktır. herkes birbirini tanımak zorunda değil. ama benim daha önce yazdıklarımı bilmesine rağmen bunları diyecek olanları kendilerine havale ediyorum. ben doğru gördüğümü ve bildiğimi yazıyorum. geçmişi unutmamaya, kişilerin geçmişte yaptıklarını sanki olmamış gibi hayata devam etmemeye çalışıyorum. hafızam kuvvetlidir bazı konularda. sosyalist hafızası işte. unutmuyor.

    bu nedenle testi kırılmadan gördüklerimi yazmak durumundayım. umarım bu sefer de muhalefet tarafından kandırılmıyoruzdur. benimki kuruntu olabilir. zira "bundan daha kötüsü gelmez" dedikçe daha kötüsüne rastladık. bu duruma karşı bir refleks olabilir.

    ekleme:

    galatasaray'ın son 20 yılını hatırlayabiliyorsanız bu kaygılara tezcanlılık demezsiniz. muhtemelen yaşınız yetmiyordur da ondan böyle söylüyorsunuzdur*.

    ekleme 2:

    bazı arkadaşların anlamadığı bir şey var. mustafa cengiz başarısız olursa mayıs ayında dursun, ölene kadar gitmemecesine hem de, geri gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın