• 182
    makul bir sol bek bulamıyorsak transfersiz kapamamız gereken dönem. bu zorlama transferlerden galatasaray çok kaybetti. yekta'lar, yiğit gökoğlan'lar, donk'lar takıma hep böyle doldu.

    ben de isterim şahane bir sol bek alalım sol kanattan aksın, yeni çok yönlü forvetimize müthiş bir asist ile golü attırsın. ancak görünüşe göre hem kulübün içinde bulunduğu şartlar, hem de transfer piyasası uygun değil.

    çaresiz de değiliz. elde sol bekte oynayabilecek linnes, denayer ve latovlevici var. bunlardan bana göre özellikle linnes başakşehir ve beşiktaş beklerini saymazsak en iyilerden biri.

    forvet olarak da eren derdiyok'tan verim alabiliriz. zaten yapacağımız 16 maç kaldı. gomis'in bu 16 maçı ekstra bir sakatlık yaşamadan atlatması da olası.

    bu dönemde en mantıklısı ödemeleri düzene oturtup, 5 yıl üst üste zarar etmeden geçirip 1 lira da olsa kar açıklamak. sezon sonuda olursa asamoah ve bir sol kanat forvet transferiyle eğer kadrodan oyuncu satmazsak yeni sezona hazırlanmak.

    galatasaray'ın iyi bir kadrosu var. şampiyonluğa da oldukça yeterli. fatih terim'i sevmem ama hocalığına da laf söylemem. bundan çok daha eksik kadrolarla başarı elde etmişliği var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın