resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 5760
    gerçekten rezalet bir başkandı ya. bazen kötü şeyler yaşarsınız ve anın ateşiyle yaşadıklarınız olduğundan kötü gözükür. adam gitti. gittiğinden beri dönüp baktıkça ne düşünüyorsam daha kötüsünü düşünmeye devam ediyorum.

    riva, florya falan gitti hep. hala kredi kovalıyoruz. hani borçlar kapanıyordu? borçları bırak, oyuncu maaşlarını ödeyememişsiniz yahu.
    şampiyon falan olamadın sen. kayıtlar duygun yarsuvat'ın, ki kendisini de fazla sevmem, şampiyonluğunu sana yazdı sadece. şampiyon olamadan gittin. zaten şampiyonluk sana o kadar yakışmazdı ki...
    söylediğin yalanlar kadar, bazı meseleleri yalanlamayıp yalanlara alet olduğun da çok oldu. ibrahimoviç meselesi, salı günü transfer bombaları patlayacak meselesi...
    erkek basketbol takımının ağzına ettin. sen, can topsakal, erman kunter... içine ettiniz yahu. ağababaları da sendin işte.
    galatasaray adası ne oldu? en son yıkılıyordu.
    yahu otel yapılıyordu, ben gerekirse bu oteli kiralarım dedin. ne oldu o iş? yalancı adam.

    açık açık söylüyorum, öyle dünya iyisi bir insan değilimdir. bazen kin tutarım, bazen düşmanlık beslerim, bazen küfür ederim, yalan söylediğim de olur. ancak genellikle iyi biri olmaya çalışırım. bak ben açıkça söylüyorum dünya iyisi bir insan değilimdir diye. ama senin yaptıklarını, senin rezaletlerini yapacak olsam kendimle barışık yaşayamam. hayata devam edemem herhalde. sen ne rezil, ne yüzsüz bir insandın yahu... kesinlikle aptal olduğunu düşünmüyorum. o kadar para döndüren, iş yapan birisi hiç yoktan tecrübe sahibidir. senden nefret etmemin nedeni tecrübeni galatasaray'ın çıkarları adına değil, kötülüğü adına kullanman.

    gerçekten senden nefret ediyorum. sonunda gittin de kurtulduk. açtığın yaralar kapanacak cinstendir umarım, zamanla göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın