• 371
    uzunca bir aradan sonra stadyumda izlediğim maç. öncelikle son dakikada bir arkadaşımın işi çıkması üzerine kombinesini devretti arkadaşa teşekkür edelim buradan, tabi truva olduk pek sevinemedik ama içimizde yaşadık maçı. uzun zamandır stadyumda maç izleyemiyordum. cidden çıplak gözle maç çok farklı. şeref trübününe yakın bir noktadan takip ettik maçı. bazı futbolcular özelinde incelemek istiyorum maçı.

    öncelikle fatih terim:dürüst olmak gerekirse gelişini pek sindiremedim. hala da içime sinmeyen şeyler var. ama artık bunlar için geç, hocanın başarısı elzem. kulübenin enerjisi muazzamdı. son ana kadar ekipteki enerjiyi almak mümkün. hoca da her an oyunun içinde, bu güzel. sadece kısa bir süre kayboldu. her pozisyonda o da yaşadı, bu çok önemli

    fernando muslera:ilk yarıya nazaran ciddi gelişim göstermiş. bunu görmek mümkün. sanki yediği golü de tutacak gibime geldi açıkcası şaşırdım gol olunca, hatası var minvalinde demedim. tafarel ona çok yaramış anlaşılan.

    mariano:defansif olarak iyi olsa da ofansif olarak tutuktu bana göre. yenilen golde muslera ile atıştılar, muslera çok kızdı reyise.

    denayer:ikinci yarının iyi isimlerinden. maçın kurtarıcılarından. ben beğendim. umarım devamını getirebilir.

    selçuk inan:son yıllarda gördüğüm en kötü performans olabilir. adam gerçekten çok kötü. topsuz oyunda kaçak, ikili mücadelde kaçak. resmen takımı on kişi oynattı. bence artık ısrar edilememeli.

    eren derdiyok: hocanın yaradığı isimlerden eren de. çok istekliydi, nerdeyse tğüm kafa toplarını aldı. mücadelesi üst düzeydi. bence yedek forvete adı rahatlıkla yazılabilir.

    rodrigues: bana göre maçın adamı. adam sağ kanadı tünel yaptı. hem defansif hem ofansif muazzamdı. hoca ile iletişimi de çok iyi. hoca resmen elinde joystick rodriguesi yönetti yerini ayarladı. gelişiyor ve gelişmeye devam edecek.

    tolga ciğerci:adı listeye ilk yazılacaklardan birisi de tolga. katkısı çok önemli. bence tolga iyiyken selçuk'un oynaması ihanet takıma. adam resmen oyunu rahatlattı. pasları, baskısı çok yerinde.

    kayserispor özelinde teknik direktörleri bence oyunu iyi okudu. ilk yarı leş oyuncuları ikinci yarı çıkarttı. deniz türüç'ü başıma birşey gelmeyecekse beğenmedim. fizik kalitesi yerlerde. resmen 50. dakikada öldü adam. ama güray vural eh işte ayağı düzgün. yine de takım oalrak kaliteli oynadılar 2. yarı. ilk yarı şok yaşamasalar bizi daha çok zorlarlardı.

    yıllardır görmediğim sevgilimi görmüş gibiyim. şimdi huzurla uyuma zamanı sözlük. umarım güzel zamanlar yakındır, takımın yaydığı enerji güzel. şimdiden şampiyonluk türküleri söylenmesi lazım.

    edit: yasin efendiyi unuttuk laf arası. çok yatması beni bile sinir etti açıkçası. orda kayserisporlu oyuncuların topu oyuna sok ması ne kadar fair dışıysa yasin'in dakika başı yatması da saçmaydı. yine de iyiydi o da defansif anlamda bile gayretliydi, oynadığı süre boyunca.
    edit2: tolga ciğerci dedik düzelttik teşekkürler, o kadar soğuk yedik :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın