• 357
    latovlevici'nin sakatlık dolayısıyla topu dışarı atmasının akabinde oyun tekrar başlayınca kayserisporlu oyuncular topu centilmenliğe aykırı bir şekilde geri iade etmeyip yeni bir atak geliştirmek için kullandılar. çok geçmeden topu kaptıran kayserispor kalesinde üçüncü golü yedi. çok da güzel oldu.

    galatasarayımız da ligin en çetin deplasmanlarından birinden üç puanla ayrılarak ikinci devreye galibiyetle başladı.

    maç için kısa bir değerlendirme yapmak gerekirse de, maça arzulu ve hırslı başlamamıza ve erken goller bulmamıza rağmen ikinci yarı kaysersipor karşısında epey sindik. golün yanı sıra inanılmaz pozisyonları kaçırdılar. gerek fatih hocanın değişiklikleri gerekse de sık sık yaşanan sakatlıkların etkisiyle maçın temposu bizim işimize gelecek şekilde düştü ve biraz rahatladık. bu bölümde oyuna giren sinan maçın fişini çekebilecek üç net pozisyonun hiçbirinden faydalanamadı. bu yüzden son dakikalara girilirken tekrardan gereksiz bir baskı oluştu üzerimizde. uzatmalarda maç sallantıdayken ndiaye ve rodriguez'in etkili kontra oyunuyla üçüncü golü bularak maçı bitirdik.

    takımın iskeletini oluşturan maicon, fernando ve gomis'in sakat/cezalı olmalarından ötürü oynamadığı belhanda'nın ise muhtemelen taktiksel bir karar sebebiyle yedek beklediği bir maçta oynanılan futbola çok takılmamak gerekir. önemli olan galibiyetti. yukarıda saydığım dört ismin dönmesiyle oyun kalitesinin de iyileşeceğini umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın