• 3321
    galatasaray kongresinde, bir kongre üyesi olarak yasal yükümlülüğünü yerine getirip oy kullanması ve ayrıca koçluk kariyeri sonrası gelecek planlarından bahsetmesi; galatasaraylıların oluşturduğu galatasaray sözlük'te aman efes pilsen taraftarına ayıp mı ediyor diye duyar kasılmasından daha etiktir. çünkü galatasaray sözlük'te yapılan bu anadolu efes cengaverliğinden sözlük üyesi bir galatasaraylı olarak ben rahatsız oluyorum. en azından bir teoriye göre olmalıyım. mantıkları çatıştırınca bu sonuç ortaya çıkıyor. sanıyorum efes pilsen taraftarı kadar galatasaray taraftarı da saygıyı haketmekte... eğer ortada bir saygısızlığın varlığına inanıyorsanız eğer benzer bir hataya lütfen siz düşmeyin.

    ayrıca şunu da belirtmek istiyorum; insanları rahat bırakmak lazım. onlarca futbolcu 2 gol atınca hedefim avrupa diye açıklama yapıyor... kaçına tepki gösteriyorsunuz? geçiniz bunları. insanların hayalleri ve planları olabilir. 2 senelik sözleşme imzaladığınız diye hepsini size satmak zorunda değiller. ergin ataman galatasaray kongresine gelerek oyunu kullanmış, hedefim galatasaray başkanlığı diye de basketbol kariyeri sonrası için planlarını açıklamıştır. hiç bir zaman gizlemediği maneviyatını ortaya koyması kimi niye zedeliyor anlamıyorum? atletico madrid'de oynayan arda ben burada galatasaraylıları temsil ediyorum bla bla derken kimse atletico madrid taraftarının haline üzülmüyordu? eleştirirken samimi olmakta fayda var.

    ayrıca galatasaray'dan gönderilişi de malumdur. buna rağmen galatasaray düşmanlarıyla kader ortaklığı yapmamış, mağdurum da mağdurum diye zırlamamış, galatasaray'a dönmek için de her an her türlü fedakarlığa hazır olduğunu hissettirmiştir.

    böyle galatasaraylı dünyada tektir. onu bulduk, kıymetini bilmek lazım. bence ergin ataman'ın galatasaray'a yaşatacağı çok güzellik var gelecekte. o geleceği yoketmek için çaba sarfetmenin galatasaraylılara faydası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın