• 29547
    "dursun başkan riva ve florya'nın değerlendirilmesi için yapılan müzakerelerde yalnızca riva'nın galatasaray kulübüne olan getirisini 500 milyon dolar olarak açıklamıştı. fakat ekim 2016'da, daha sonraki divan kurulu toplantısında riva için 300, florya için 200 milyon dolardan bahsetti. ne oldu, ne değişti de bu rakam her iki arazimizin toplamına döndü? inan edin, dursun başkanın bu ve bunun gibi birçok kafa karışıklığına yol açan ve açıklaması pek meçhul olan işleri vardı.

    bize göre en az riva ve florya'nın toplam 700 milyon dolarlardan başlaması gerekir. yani galatasaray'ın bütün borcunu kapsayacak şekilde güncellenmesi gerekir. bu da sponsorluk projelerimizin artmasına yol açar, uçar gider. merkezi iktidarın buna ket vuracağını sanmam. bize yol göstermiş, katkıda bulunmuş bir yerin böyle yapacağına inanmıyorum.

    dursun başkan yeni bir kitapçık dağıttı bundan sonra. kitapçıkta "ne yaptık?" bölümü vardı. 'galatasaray'a riva ve florya arazilerine hasılat paylaşımı yapıldı. toplam 1.5 milyar tl imkan yaratıldı.' bakın, rakam nasıl değişti? halbuki riva'ya 200 milyon dolardan fazla (761.6 tl) para geldi şu an için. bakın, burada 1.5 milyar küsür tl'den açılmıştı, şimdi rakam nerelere denk geldi?

    sağlıklı inceleme ve araştırma yapılmazsa kötü olur. yanlış hesap bağdat'tan döner."

    mustafa cengiz

    çok sağlıklı eleştiriler bunlar. eğer vaat satmıyor, kulübün haklarını demeçlerinde olduğu gibi gerçekten muhafaza ediyor olursa efsane başkan mertebesine doğrudan yatay geçiş yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın