resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 5713
    inanılmaz şanslı bir insan. 2.5 yılda yaptıkları yüzünden sille tokat indirilmeden, tamamen demokratik ve naif bir biçimde başkanlık makamından ayrılması bu büyük şansın en büyük göstergesi.

    başkanlık yaptığı süre boyunca galatasaray spor kulübü başkanlık makamını alçaltmış, kendisini ve asırlık camiayı defalarca küçük düşürmüştür.

    bıraktığı enkazın, yaşattığı kara günlerin camiaya gösterdiği en önemli şey, bu şahsı o makama getiren, 2.5 yıl ses çıkarmayan ve ellerinden gelse 3.5 yıl daha başımızda tutacak, kendilerini kaf dağında gören, sözüm ona beyaz kanlı lisecilerin aslında ne kadar yetersiz, basiretsiz ve şuursuz olduklarıdır. zira bu şahıs, o zihniyetin ve temsilcilerinin aynasıdır. bu zihniyet, hala kulübün içinde hala en köklü damardır ve eminim ki, "biz ne yaptık da böyle oldu?" demek yerine planlarını bozan, kurdukları oyun sahnesinin dekorunu yıkan genel kurul üyelerine kin besleyecek, ilk fırsatta bunun acısını çıkarmak, intikamını almak isteyecektir. umarım galatasaray, 20 ocak 2018 günü elde ettiği bu kazanımı, köhneleşmiş zihniyet yüzünden kaybetmez ve inşallah böyle bir fırsatı, kulübün kanını emebilme imkanını bir daha elde edemezler.

    allah, galatasaray'ın hakettiği yerlere geldiği, elindeki inanılmaz potansiyeli kullanabildiği günleri ve bundan doğacak güzel zamanların sürekliliğini bizlere göstersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın