• 590
    ox ve walcott arsenalliler tarafından yetersiz bulunuyordu zaten, sadece sanchez'in kaybı sıkıntı yaratabilir yerini doldurmazlarsa.

    walcott son dönemde iyice umut bulut'un galatasaray'daki son senesine dönmüştü, her mağlubiyetten sonra oklar kendisine dönüyordu ki bana kalırsa biraz da haksızlık ettiler walcott'a. hayır walcott satıldı da ne oldu, yedekte iwobi kazması oturacağına walcott otursaydı.

    ox'un liverpool'a gidişini de çok önemsemedi arsenal, sene başında nasıl çaktık liverpool'a 40 milyona havası vardı. son dönemde ox biraz toparlayınca pişman olmuş olabilirler ama yine de büyük bir kayıp olduğunu düşünmüyorum, büyük çoğunluk da böyle diyor sanırsam.

    sanchez ise ciddi kayıp ama yerini doldurabilirler mantıklı hamlelerle.

    bu sezon zaten gitti, gelecek sezon iyi bir kadro kurmak istiyorlarsa şu aşamada yapması gerekenler;
    * avrupa ligi'ni kazanıp cl hakkını elde etmek.
    * mesut'la ne olursa olsun sözleşme yenilemek.
    * dortmundla çingene pazarlığına girip, aubameyang fırsatını kaçırmamak. arada ufak bir bonservis farkı kaldı gibi, parayı bastırıp almaları lazım, luis suarez'i elden kaçırmaları çok eski değil.
    * bir tane çok sağlam orta saha. (xhaka, elneny falan gibi ortalama adamlar değil.) naby deco keita olabilirdi bu mesela fakat liverpool erkenden kaptı kendisini 3e 5e bakmadan. arsenal'in de aynı bu şekil gözünü kapatıp dalması lazım piyasaya.
    * malcom'u da tottenham kapmadan alsalar iyi olur sene sonunda.
    * bir de artık verim alamadıkları oyuncuları elden çıkarıp(giroud, welbeck vs) gelen bonservisle doğru düzgün bir sol bek alın bir zahmet. giroud'u beğenirim ben hala ama lacazette'nin gelişiyle geri plana düştü. hazır piyasası varken okutmaları lazım bu oyuncuları. zaten coquelin, walcott satışından belli ki kadroyu yenileme operasyonu olacak gelecek sene için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın