resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 277
    burada bile seçilemez diye atıp tutan bir sürü yazar vardı. demekki bilip bilmeden çok da fazla atıp tutmayacakmışsın. havaya girdinmi galatasaray gelir çakar sana. özbekler, top olan can, yalamaları hepsinin dünyaları yıkıldı.

    kendisinin başkan seçimesinde en büyük pay fatih altaylıdadır. dursunu inanılmaz yıprattı. seçim için toplanan imzalar twitterdan geçen yaz yürütülen kampanyada oluşan sinerji bugün dursunun yıkılmasını sağladı. hıncal uluç ise bekleyip en son anda darbeyi indirdi. emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. galatasarayımın yok oluşuna izin vermediler.

    başkanın son anda gelen albayrak ve burak elması sportif aş'ye alma hamlesi ise inanılmaz başarılıydı. terim, albayrak ikilisinin bir araya gelecek olması ve mayısta seçim yapılacak sözü başkanın en büyük artılarıydı.

    çok iyi tanımıyorum ama güven hissi veriyor. kendisi bana süleyman sebayı hatırlatıyor nedense. yolun açık olsun başkanım. öyle güzel şeyler yap ki dediğim gibi 3 ay değil 3 yıl değil ömrün yettikçe kal o makamda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın