• 45
    - sayın bakanım, bizim oğlanın resimi çok iyi. allah vergisi mübarek bir görsen. ortaokulda hep 5 tam not alıyordu. yapıversin mi şu logoyu ya? parayı hallederiz bir şekilde.

    + olur mu hiç öyle? tanıdıksın sen kardeşim, neyse fazlasını veririz. devletin parası, cebimizden çıkmıyor ;)

    böyle bir konuşmanın geçmediği ihtimalini kimse inkar edemez sanırım. organizasyon tarihinde en pasif, başarısız, efektif yanı olmayan bir logodur. artık almanya'nın logosundan esinlenilmiş mi deriz, secdeye yatan insan stilizasyonu mu deriz bilmiyorum ama bu logoyu beğenen vatandaş bariz ülkesinin iyiliğini, başarısını istemiyordur.

    iğrenç bir boyut/boyutsuzluk efekti, mahalle aralarındaki halı saha tabelalarında olan top vektörel çizimi, t yazısıyla 2024 ü birleştirelim denildiğinde 0-100 yaş arası mesleği ne olursa olsun herkesin anında ilk yapacağı tasarım kombinasyonu, kırmızı ve siyah geçişinin iç karartıcılığı...

    bu ülke daha güzel değil, -çünkü ülkeye dair hiçbir şeyde daha fazlası istenilecek bir güzellik yok , ''güzel'' şeyler hakederken ne yazık ki bu kalitesizlik, iş bilmezlik, adam kayırmacılık, vizyon darlığı ve gericilik devam ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın