• 13
    (bkz: #2328876)

    --- alıntı ---

    tabii ki dursun özbek kazanacak. eğer kazanmazsa galatasaray'ın sonu olur. bak, dursun özbek kazanmazsa galatasaray'ın sonu olur.

    --- alıntı ---

    kulübü sırf şu zihniyetteki insanlardan kurtarmak için genel kurul sarı desene... galatasaray camiasının iradesi korku imparatorluğuna teslim olmaz.

    galatasaray tek kişiye bağlı bir kulüp değildir. eğer tek kişiye bağlı olacaksa kulübü katarlılara, çinlilere satmış olmaktan tek farkı bu bahsedilen tek kişinin galatasaray tarihinin gördüğü en çapsız ve başarısız idarecisi olmasıdır.

    işte bu yüzden genel kurul, dursun aydın özbek'e tüm gücünüzle hayır diyin. mustafa cengiz'e atacağınız oy sadece bir başkan seçmek için atacağınız oy değildir. mustafa cengiz galatasaray genel kurul iradesinin özgürlüğünü temsil etmektedir. o aday mustafa cengiz olmasaydı dahi aynı şey söz konusu olacaktı. çünkü dursun aydın özbek esareti ve hükümete teslim olmuşluğu temsil ediyor.

    kendinizde var olduğunu iddia ettiğiniz değerlerin varlığını kanıtlama seçimidir bu. ya kendinizle çelişip şık giyimli ve fakat zayıf karakterli bir insanlar topluluğu olmayı seçeceksiniz ya da asaletinizi kanıtlayacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın