resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 5581
    https://twitter.com/...s/954051677081997313

    ben ilgili videoda ve daha önceki bir çok olayda göründüğü üzere, galatasaray taraftarı olmadığını düşünmekteyim. bunu bir kez daha kanıtlar bir eylemde bulunmuştur.

    adı üzerinde "taraftar" dediğin insan besteyi marşı hiç duymazsa stadyumlarda duyar, ezberler değil mi? hadi önceden gelmedin, ilgilenmedin kulüple ve sadece kahvedeki "hangi takımlısın dayı?" dediğimizde "galatasaray'lıyım ama bir futbolcu bile bilmem" diyen dayılar gibisin diyelim, peki. 3 sene başkanlık ve yöneticilik yaptın, arena'ya falan girdin çıktın maç izledin taraftarla sucuk ekmek yedin bilmem ne yaptın be arkadaş bu kadar şeyde taraftarla iç içe dururken bir üçlü çekmeyi bile öğrenemediysen artık daha diyecek iki şey var.

    birincisini demeyim, sonuçta başkanlık makamı var. haktır. ve hakarete girer.
    ikincisi de senin bu kulübün taraftarı olmaman! çünkü bugüne kadar yüzlerce binlerce galatasaray taraftarı tanıdım, en azından bir "re re re ra ra ra galatasaray galatasaray cim bom bom" demeyi biliyorlar. sen bunun yerine 1-2-3 cim bom bom dedirtmek istiyorsun, bunu da işin enteresan tarafı yapamıyorsun! vallahi de billahi de senin yerine bir fenerbahçe taraftarı koysak, şu seçimden önce "bari yeniden kazanayım da 3 sene daha durursam iliklerini kemiklerini sömürürüm" diye şu paragrafta yazdığımı re re re ra ra ra'yı söylerdi.

    hangisi peki dursun bey?
    1. ihtimal ise zaten sana kimse "bu kulübü yönet al" diye bırakmamalı.
    2. ihtimal ise sen zaten bu kulübün içerisinde bulunmamalısın.

    hangisi? cevabını ver, çekil git!
App Store'dan indirin Google Play'den alın