• 22
    sene içinde iyi yada kötü bitecek maçlara rağmen, bir kadıköy derbisini daha puansız kaybetmiş olsak da, öyle yada böyle, havada kadara her halükârda şampiyon olacak takımdır.

    hatta bu iddiam öyle güçlüdür ki, takımı ikiye bölsek "a mı b mi" şampiyon olur diye saatlerce, günlerce konuşabiliriz. kuru sıkı değil; bunu geçen sene yaşatttı bu aslanlar bizlere. onca sakatlıklara, cezalara rağmen, haftalarca cehennemin kapılarını seyircilere kapatmalarına rağmen ve hatta teknik direktörümüz son 6 haftada bizi yalnızlığa terk ederken bütün bunları iliklerimize kadar hissettik, hissettirdik.

    yine şampiyon olacağız, yine zafer şarkıları söyleyeceğiz. yine pankartlar açacağız "çocuklar inanmayın demiştik" diye. yeter ki sabredelim, yeter ki takımımıza olan desteğimizi esirgemeyelim. bu kadro biz çok güzel günler gösterecektir elbet. zaman zaman sinirlensek de, hatta tutarsızca eleştirilerimiz bile olsa, bir hafta övdüğümüz futbolcumuz diğer hafta bize saç baş da yoldurtsa hepsi kabulümüz. biliyoruz ki onlar da en az bizler kadar üzülüyor ve bizler kadar şampiyonluğa inanıyorlar.

    bonus: (bkz: ne diyim a mı diyim b mi diyim)

App Store'dan indirin Google Play'den alın