• 151
    öncelikle çalışmalar sürse de seçim sonuçlanana kadar ciddi bir adım atılmayacak gibi gözüküyor.

    sol bek konusunda her geçen gün liste güncelleniyor.

    junior tavares'in konusunda scout raporu olumlu gelmedi. ancak tam anlamıyla kendisinden vazgeçilmiş değil. bonservis kaynaklı sorunları da mevcut. net bir durum an itibariyle belli değil. olumlu ya da olumsuz kesin gelişmeleri yakın zamanda duyacaksınız.

    victor luis ve gerardo arteaga ise scout önerisi isimler. bunun dışında bir tane daha genç ve güney amerikalı alternatifler arasında.

    son tahlilde risk alınmaması yönünde bir karar alınırsa evra ya da türevi tecrübeli bir isme de yönelinebilir.

    yedek kaleci konusunda çağlar şahin akbaba ile görüşülse de teklifimiz kabul görmedi. bonservisi beklentinin üzerinde. hayrullah mert akyüz alternatifler arasında. ancak yedek kaleci transferi için cedric carrasso ile eray işcan'ın ayrılması şart. bu transfer döneminde olmaz ise gelecek dönemlerde bu iki ismi duyabiliriz.

    emre mor konusunda daha önce teklif yapılacağını aktarmıştım. teklif iletilse bile şu an itibariyle geri dönüş alınabilmiş değil. cengiz ünder için hoca istekli olsa da şartlar pek uygun değil gibi.

    emrah başsan ve tarık çamdal kendilerine takım bulurlarsa ayrılacaklar.

    her gelişmeyi günü gününe yazamasam da son yazdığımdan beri genel durumu toparlamak adına kısa bir özeti bu şekilde toparlayabilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın