• 3306
    vatan'dan merve toy'a konuşmuş. galatasaray'la alakalı söylediklerini aktarıyorum:

    --- alıntı ---

    fatih terim gelir gelmez egemenliğini ilan etti. bunun bir örneğinin de oktay mahmuti hoca'ya sağlanması gerektiğini düşünüyorum.

    oktay mahmuti'nin önemli bir figür olacağını düşünüyorum. oraya yabancı ve yönetimin bu düşüncesi altında ezilecek biri gelseydi galatasaray'ı çok zor günler bekliyor olacaktı. bizim oynadığımız maçta bile galatasaray'da mantalite olarak bir değişim gördüm. ama tabii ki burada oktay hoca'nın istediklerini yapmaları lazım.

    fatih terim çok değerli bir antrenör. türk sporunun en önemli isimlerinden biri. onun için terim'in bir takımın başında olması o takıma değer katıyor. ama tudor'a da haksızlık etmemek lazım. belki derbi maçları kaybetti ama liderin sadece 1 puan gerisinde bıraktı takımı. tudor da çok başarısız değildi.

    terim konusunda nihayet doğru yol bulundu belki ama keşke daha önce yapılsaydı. hep bir güvensizlik var hocalara karşı. galatasaray'ıın rakiplerine baktığımız zaman istikrar görüyorsunuz.

    buradaki pozitif taraf; bir kere fatih hoca oradaki egemenliğini ilan eder, etti de zaten. terim'in istikrar sağlayacağına eminim. bunun bir örneğinin oktay hoca'ya sağlanması gerektiğini düşünüyorum.

    --- alıntı ---

    http://gss.gs/Xj7
App Store'dan indirin Google Play'den alın