• 552
    bu sezon bize 5 fenere 3 atarken deplasmanda bjk ile berabere kalirken de mi devlet destegi vardi diye dusunup bir sonuca ulasamadigim takim.

    bizim kodlarimiza islenmis olan taraf tutma olayi her olayda oldugu gibi burada da cereyan ediyor. sizden olmayani bu kadar otekilestirirseniz kendi yerinizde saymaya devam edersiniz.

    allah askina ya bir acin da kadrolarina bakin. ya da durun ben size yukarıdaki maçların ilk 11'lerini yazayim
    gs maçı: babacan-uğur uçar-attamah-epurean-clichy-inler-irfan can kahveci-visca-mossoro-elia-adebayor
    fb maçı:babacan-caiçara-attamah-epurean-clichy-e.belöz-visca-mahmut tekdemir-elia-napoleoni-adebayor
    bjk maçı: babacan-caiçara-attamah-epurean-clichy-e.belöz-visca-mahmut tekdemir-elia-mossoro-adebayor

    bizim son sezonda ödediğimiz bonservis bedeli kadar tadamların takım değeri.

    madem sevmeyeceğiz, bunları "devlet destekliyor yaaee" diye burun kıvıracağız, o zaman fırsat da vermememiz gerek. sezonun ilk yarısında 3 büyüklerden 7 puan almış takım, 3 de mağlubiyet almış. mağlup olduğu bu takımların iki tanesi 17. ve 18. sıradaki karabük ve gençlerbirliği. buna ne demeli şimdi?

    şöyle büyüğüz böyle geçmişimiz var diye diye dursun gibilerine kaldık. uefa kupasının ülkedeki tek sahibiyiz ama onun da üzerinden 18 sene geçti. hedefimiz şampiyonlar ligi diyebileceğimiz bir takım bile kuramıyoruz kaç senedir. dursun bakkalcılıktan öteye geçemiyorken 3 sene daha bu adamın başımızdan kalacak olması çıldırtıcı bir durum.

    engiz ünder'i parlatıp 13,4 mio euroya satan takıma helal olsun der tebrik ederim.bizim kendi alt yapımızdan çıkarıp sattığımız son futbolcunun da 30 yaşında bu takıma transfer olması da ayrıca ironik.

    bir mülayim vardı yaa harbiden bizim altyapıda, ona ne oldu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın