• 582
    ellerindeki en kaliteli iki oyuncuyu en geç yaz transfer döneminde kaybedecek takım. böylece sıradan bir ingiliz takımından farkları kalmayacak. hatta bazı mevkilerde arsenal'den çok daha iyi rotasyona sahip orta sıra premier lig takımları var. bir arsenal sempatizanı olarak bu durum beni üzüyor.

    mesela çoğu ingiltere ligi takımının defans rotasyonu liverpool'dan iyidir. ancak liverpool'da müthiş bir hücum hattı var ve bu şekilde fark yaratıyorlar. arsenal'de de mesut ve alexis bir nebze de olsa bu farkı yaratan adamlar. ancak bu ikili çıktığı zaman arsenal hücum hattında iwobi-walcott-maitland niles gibi adamlar kalıyor ki bu adamlar premier ligde herhangi bir orta sıra takımında bile anca rotasyon oyuncusu olur.

    zaten defans ve orta saha bölgesi çok eksik olan bir takım arsenal. bu iki adamın gidişiyle beraber hücum hattı da seviye olarak çakılacak. üstelik ben arsenal'in mevcut yönetim anlayışıyla bu eksiklerin yerini doldurabilecegini de sanmıyorum. açıkçası önümüzdeki sezon arsenal için çok daha kötü geçecektir. ciddi bir çakılma bekliyorum önümüzdeki sezon ki zaten bu sezon itibariyle de çok kötü gidiyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın