resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5530
    cok iyi basladigi galatasaray kariyerine anlamsız korkuları yüzünden son verilmiş olan eski teknik direktörümüz. öncelikle takımdaki cetelesmeyle yüzleşmesi ve neşteri vurmak adina dobra dobra sorunları aciklayip mudehalede bulunmasını takdir etmiştim. sezonun ikinci yarisinda geldiginde kendisinden çok daha büyük bir sportif basari beklemiyordum.

    sezon sonunda da güzel bir yapılanmayla iyi bir kadro kurulmasında emegi gecti muhakkak. yüklediği kondisyonla beraber sezona fırtına gibi girmiştik. takimin sisteme bağlı kalıp oynadigi futboldan ve sonuclardan zevk alması gereken donemde bir anda garip dizilimler ve futbolcu tercihlerine girişti ki bunu gercekten hiçbir zaman anlamayacağım. oysa dürüsttü. cesaretliydi. caliskandi. gel gor ki isler yolunda giderken yaptigi müdehale çok zamansızdı. muhakkak aklında baska taktikler ve seçenekler olması çok normaldi ancak en azından sezon ortasıni ya da daha mantiklisi sezon sonu kampını beklemesi gerekiyordu.

    ne olursa olsun bitik bir galatasaray futbol takimi bırakmadı arkasında. kondisyon ve futbolcu kalitesi olarak oldukça iyi durumdayız. doğru futbolcu tercihleri ve dizilimle şampiyon olmamamız icin hiçbir sebep yok simdi. belki bir gun daha tecrübeli bir tudor ile yollarımız yine kesişir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın