resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1266
    takımın orta sahanın önemli bir halkası fernando'nun sakatlığından ne zaman döneceği veya dönse bile ne zaman tam hazır olacağı belli değilken, diğer halka ndiaye'nin en az skibbe zamanı meira'nın satılması kadar riskli ve şampiyonluk şansımızı düşürecek bir hamle olur.

    diyelim ki 20 milyon euro teklif var ve sattık. 10-12 milyon euro kar ettik ama şampiyon olamadık diyelim zararımız en az 20 milyon euro olacak. (şampiyonlar ligi geliri, şampiyonluk geliri vs.)

    yani 2015-2016 sezonunda melo'yu satmamızı düşünün. 33 yaşında bir oyuncudan 3 milyon 250 bin euro kazanmak karlı (ki değil onun yerine donk'a 2 milyon 500 bin euro verdik, de jong'a 2 yıllık tonla para verdik, tolga'ya 3 milyon 500 bin euro verdik.) belki ama ligde 21 maç kazanamadık, şampiyonlar ligi'nde de sadece iki galibiyet alabildik. melo bizi fazladan bu mecralarda 5 maç kazandırmış olsa zaten, bu parayı fazlasıyla çıkartmış oluyordu.

    kısacası, kulübü küçük esnaf gibi yönetilecekse, başarıyı ikinci plana atıp, kar varsa oyuncu satılsın. ancak doğrusu başarıyla büyümek, zaten başarı geldikçe tekliflerde büyür. hatta büyümese bile şampiyonlar ligi'nde oynamış bir ndiaye zaten en kötü serbest kalma bedeline gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın