resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1233
    maicon için inter dedikodularıyla ilgili şu entry'i girmiştim:

    (bkz: #2323320)

    ee, madem kendi piyasanızda işler 20'den başlıyor, taban fiyatı gördükten sonra oyuncunun da ederini vermenizi bekleriz sayın stoke yetkilileri.

    kendi aranızda en boktan oyuncuları paslıyorsunuz bu paraya. azimli, mücadeleci, hem defansı, hem ofansı belli bir kalitede, kondüsyonu da yüksek bir oyuncu için elinizi biraz açın da görelim.

    yok öyle, lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince me. 25 milyon euro'dan aşağı bir allah kuruşuna satılmamalıdır. ha, bana kalırsa devre arası hiçbir şekilde (astronomik teklifler karşısında yapacak bir şey yok, ama zaten buralara öyle şeyler gelmez) yollanmamalı. gerekirse sene sonu için söz kesilir, sene sonuna kadar parçalı formayı giyer. ama transferi haziranda yapar. bir de dünya kupası vitrinine çıkacak bu adam. asamoah gyan, shabalala, keisuke honda gibi oyuncuların 2010 dünya kupası'nda nasıl vitrin yapıp piyasalarını yükselttiklerini biliyoruz. o yüzden şimdi satma, sene sonu her şekilde bu parayı amorti eder, üzerine de 3'er 5'er ne koyarsa kâr yapar yollarsın.

    hadi hayırlı işler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın