• 222
    kendisinin engelini kaldırdım ve ünal aysal'ın galatasaray'dan temettü faizi kazanması başlığındaki yazısını okurken bir ifade fark ettim:

    --- alıntı ---

    3 senede 1 milyar dolar harcayıp para bitince ve gayrimenkulleri satıp takımı almanya'ya taşıyamayınca kaçan ...

    --- alıntı ---

    vay vay vay vay canım! 3 senede 1 milyar dolar! 1 milyar! 100 - 300 - 500 milyon dolar değil bakınız, 1 milyar dolar para harcanmış! vay vay vay!

    bilmesek inanacağız. *

    bu harcama kalemlerini kendisinden rica ediyorum, tek tek bana tutarları ile birlikte (dolar olarak göndersin lütfen) yazarak gönderebilir mi? yazmayı çok seviyor zaten uzun, detaylı, konudan sapan sonra geri dönen entry'lerinden biliyoruz kendisinin. ben mail adresi de veririm kendisine, isterse bir cloud server'a yükleyip paylaşım yaparsa oradan da alırım. ancak incelemek istiyorum neymiş bu 1 milyar dolar harcamanın kökeni ki öğrenelim değil mi? bilmiyoruz madem.

    mesnetsiz itham kadar saçma bir olgu daha yoktur bu dünyada. bilmediğin şeyi niye sallayarak konuşursun ki? anlamıyorum gerçekten anlamıyorum! yahu 1 milyar dolar para galatasaray'ın kasasına 3 senede girecek, aysal bunu harcayacak ama sadece 30 milyon dolar borç artarak istifa edip gidecek öyle mi? e o zaman arazileri falan neden satıyoruz ki? 1 milyar dolar para geliyorsa bu kulübe az kemer sıksak borcu kapatırız. 3 senede 1 milyar dolar demek senede 330 milyon dolardan fazla para demek, dengeniz yerinizde mi arkadaşlar? 330 milyon dolar dediğiniz para kadar para borçla kimse bu kulübe başkan olmak istemiyorken aysal oldu işte, madem gelir bu senelik o zaman problem yok değil mi?

    vallahi engellemek yaptığım en doğru şeymiş. başlığında salyangoz ve vincent veganın entry'lerini okuyunca "ne oldu acaba?" diye engelini kaldırdım, yazdıklarını okudum da. yok arkadaş. bende engelli dursun.

    çünkü bu şekilde saçma entry okuyacaksam kendisinden ben kendisini okumayayım. saygı duyan duysun, eyvallah. ama dursun özbek gibi bu kulübün içini boşaltan, arazilerini peşkeş çeken, komisyonlar yediren, kardeşini - yeğenini ihya eden birisi hakkında "anadolu çocuğu yeaa" "dursun abim" falan derken bu kulübe galatasaray adasını yeniden kazandıran (belirteyim dursun abisi döneminde ada yıkılıp bu hale gelmiştir dursun abisi sesini çıkaramamıştır devlete peşkeş çektiği arazilerden dolayı) bir adama "3 senede 1 milyar dolar harcadı" falan yazılacaksa ben o entry'leri okumayı kaldıramam.

    sonra diyor ki "beni linç ediyorsunuz". :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın