• 11
    çok başarısız bir operasyondur.

    yapılan operasyon sonucu adamın bir tek katran ve tüye bulanmadığı kaldı. nasıl bir operasyon ise tüm taraftar platformlarında, sosyal medyada yemediği küfür kalmadı. tribünler istifa diye bağırdı. erken seçime gitsin diye imzalar toplandı. gidince de niye seçime gidiyorsun denildi. yani nasıl yapılmışsa bu operasyon tam bir fiyaskodur.

    bir başka fiyasko ise bu kadar eleştiriye ve hakarete rağmen adamın orda kalmasını bir başka sebebe dayandığına inanmaktır. hiç algı operasyonu, derin galatasaray filan diye kendimizi kandırmayalım. dursun özbek'i başkan olarak görevinde tutan beceriksiz ve kalitesiz muhalefettir. diğer kulüplerde taraftarın tepkisi başkan değiştirebilir belki ancak galatasaray'da başkanı ve yönetimleri genel kurul seçer. taraftar söylemlerinin ve taraftara oynayanların genel kurula etkisini son imza olayında hala göremediyseniz daha da bişey demiyorum.

    asıl algı operasyonu galatasaray taraftarını kendi kulübünden uzaklaştırmak için yapılmış ve başarılı olmuştur. illa bir algı operasyonu arıyorsanız oraya bakacaksınız. bunu algıyı kıran da yine çok eleştirilen dursun özbek olmuştur hakkını verelim. ben dahil herkes fatih terim'in dursun özbek ile çalışmayacağını söylemiştir. ancak fatih terim'in takımın başına gelmesi taraftarı yeniden takıma bağlamış, yeniden sinerji oluşmuştur.

    şimdi bu yazdıklarımı okurken, aklından "vay şerefsiz dursuncu" diye geçirdiysen dursun özbek lehine algı operasyonundan bahsedemezsin. en fazla basarsın ofsaytı bu da beni sevindirir çünkü "en ofsayt entry"lerim şeref madalyalarımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın