• 10
    (bkz: yav he he)

    dursun ağabey sen çok yaşa !

    ünal aysal çok kötü bir insan ve kulüp üzerinden 14 milyon $ para kazandı şenlikleri başladı yine bunu sürekli gündeme getiren kesim seçim dönemi yine saldırılabilir en makul düşmana saldırıp yedikleri naneleri unutturma yoluna gidiyor ama şu 14 milyon cebimizde dursun, dursun demişken kulübün arazilerini değerinin yarısından aşağı fiyata hemde tl cinsin birilerine "veren" dursun ağabey'i muhtemelen 20 ocakta başkan seçecek tayfanın temsilcilerinin açtığı bu veciz başlığı incelmeye geçelim.

    ünal aysal yanlışlar yapmıştır doğru ama doğruları sadece 2 şampiyonluk 2 tas 1 leğen seviyesine indirildiğine dikkatiniz çekerim amaç yine aynı,
    konu 14 milyondan 1 milyar dolara oradan da 74 yaşında ki ünay aysal'ın aşk kaçamağına kadar gelmiş ilerleyen aşamalarda ünal aysal'ın sahibi olduğu şirket unit grubunu adını tersten okursanız "yaşasın fenerbahçe" anlamına geliyor denilebilir ama dolar borçların tl ye çevrilmesine, taç spor tesislerinin alınmasına, marka değerinin yükselmesi gibi şeyler yok sürekli kötü bir ünal aysal portresi çiziliyor.

    oraya dönemleri pdf'leri döküyorlar birde bakın hepsi belgeli algısı için çünkü hepimiz bilanço okumayı biliyoruz hepimiz yeminli mali müşaviriz o değilde bunu buraya yapıştıran zihniyet bi zahmet dursun ağabeylerinin kulübün en değerli varlığı olan riva arazisi ihalesinde ihaleyi kazanan firmanın enteresan şekilde çekilmesiyle oluşan %37 riva kazığının detaylarını da yazıversin tivitirda, sözlükte sokakta gezen normal taraftar yırtınırken yine genel kurulda başkan seçecek tiplerin %95'inin bu konuya tek itiraz etmemesinin nedenini de yazıversinler...

    dursun özbek gibi bir vasıfsızı savunmak için kendisine saldırmak için uygun zaman evet ama galatasaray gibi bir kulübü dursun özbek gibi vasıfsız bir başkana mahkum edip onun yediği naneleri unutturmak için algı operasyonu yapmanız gerçekleri değiştirmiyor.

    ayrıca özhan canaydın iyi bir galatasaraylı ve iyi bir insan olmakla birlikte bu kulübün gördüğü en kötü başkanlardan biridir kendisinin adını sürekli yazarak yapılmak istenen şey yine aynı "özhan ağabey ona fırça attı yaa ünal aysal çok kötüdür" vefat etmiş gitmiş adamı bu saçmalıklara alet etmeyin bari.

    yukarıda yazılan şeylere ünal aysal gerekli cevabı vermiş, detayları bilanço okumayı bilen bu işlerden anlayan arkadaşlar müsait olduklarında derinlemesine inceleyeceklerdir ama bu başlık altında yapılmak istenen dursun ağabey seviciliğidir içeriği ne olursa olsun.
    --- alıntı ---

    buna karşılık ünal aysal'ın verdiği cevap ;

    "benim 3,5 yıllık başkanlık dönemimde bu fark sadece yüzde 9 nispetinde artmış. buna karşılık bilanço değeri sıfıra yakın olan futbolcu portföyümüz 160 milyon dolara çıkmıştır. stadın onarım ve eksikleri tamamlanmış, kalamış tesisleri yeniden inşa edilmiş, taç spor tesisleri de kulübe kazandırılmıştır. bütün bunlar yapılırken galatasaray'ın hiçbir gayrimenkul veya benzeri varlığı satılmamıştır.

    bahsedilen 1 milyar dolarlık harcama tam bir hayal ürünüdür. bütün harcamalar genel kurulun onayladığı bütçeler dahilinde yapılmıştır. bu sebeple de 4 ayrı genel kuruldan da mali ve idari olarak bütün karalama kampanyalarına rağmen büyük bir çoğunlukla ibra edilerek onur ile çıkılmıştır. keşke galatasaray gibi büyük bir kulübe başkan olma şansını yakalamış ama bunun altında ezilmiş olan bu şahsa da aynı onur nasip olsa idi. belki o zaman bu hezeyan ve iftiralardan bizler de nasibimizi almış olmazdık."

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın