• 128
    dün ünal aysal bir programa katıldı* ve yönetime bir sürü soru sordu. başta baskın seçim neden yapılıyor diye. "şimdi ne gerek var şu zamanda" diyen arkadaşlar için "tam dursun özbek'ten beklenecek cevaplar" şeklinde yazı yazacaktım. "allah aşkına değerli galatasaraylılar böyle bir şey olabilir mi"'den ne farkı var diye. dursun beyin kendisi bizatihi bugün benzer şekilde konuşmuş.

    --- alıntı ---
    neden yalan yanlış ifadelerle galatasaray'ı zayıflatmak için çaba harcıyoruz... ünal aysal diyor ki "erken seçin nereden çıktı?" yahu ünal ağabey sen kaç tane erken seçim yaptın sonunda da bıraktın kaçtın! beni beğenmeyebilirsin, yönetimimi de ama bugün ne gerekçesi var, şampiyonluğa gidiyoruz, fatih hoca ile işe başladık, çok iyi takım var, peki neden 3.5 sene önce olmuş olayı gündeme getiriyorsun, polemik yaratıyorsun... bir kişi çıkıp bunun sebebini söylesin, 4 sene önceki şeyi pişiriyorsun, muradınız ne? başkanlarıma saygısızılıkta kusur etmek istemiyorum ama galatasaray'ın başarısı hepimizin başarısı değil mi? fatih terim uzun yıllar hizmet etmiş bir hocayı tekrar tartıştırmak; derdin nedir? kim ne derse desin... ben ve yönetimim galatasaray'ın başarısı için hizmet ediyoruz."
    --- alıntı ---

    erken seçim nereden çıktı sorusunun cevabı, yahu ünal ağabey böyle bir şey olabilir mi'den öteye gitmemiş ve tıpkı bizim bu sözlükte dediklerimiz gibi şimdi zamanı mı yahu, allah aşkına olabilir mi böyle bir şey diye de eklemiştir.

    sözün özü sol bekte linnes oynamaz mı ya?
    öyle ya... bize bu bakış açısı yeter de artar bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın