resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 5507
    (bkz: #2324060)

    tarihe not düşülsün. hatta silinir diye alıntılayalım da; kulübe bilerek zarar veren başkan'dır kendisi. galatasaray tarihinin en hain başkanı üç sene daha kazanmak ve kulübü batırmak için seçime gidiyor, hala birileri çıkmış "ünal aysal zamansız konuştu" diye konuşuyor. şimdi susulacaksa ne zaman konuşulacak? başka türkiye yok diyerek ülkeye yaptıkları ihanete sessiz kalmamızı isteyenlerle başka galatasaray yok diyerek galatasaray'a yapılan ihanete susmamızı bekleyenler arasında ne fark var?

    --- alıntı ---
    mağzacılık a.ş'yi yaklaşık 60 milyon eu'ya sportif a.ş'den aldık kulübe sattık. uefa bizi 2 kere denetledi hayır demedi. spk denetledi tamam dedi. ben %50.1'ini sattım. yani bir şirketten bir şirkete devrettik. çünkü kur farklarından ve faizlerden dolayı sportif aş'de biriken borçlar nedeniyle uefa'dan bir ceza gelme olasılığı çok yüksekti. dursun bey geldikten sonra bu satışı iptal etti ve bizim hesaplarımızda 50 milyon eu'luk bir zarar oluştu. ben kendisini aradım bu bir intihardır dedim.bunun neticesi son derece galatasaray için kötü olur, biz sırf böyle bir tehlikeyi önlemek için yaptık dedim. kendisi bana döndü. hayır uefa bana bunu kabul etmeyeceğini bana söyledi dedi. ben de ertesi gün uefa'daki dostlarımı aradım. haberimiz yok böyle bir şeyden, bizim böyle bir şeye itirazımız yok dediler. galatasaray ondan 1-2 ay sonra pat dedi 1 senelik cezayı yedi. bunu kime isterlerse sorsunlar. şimdi duyuyorum ki bizim iptal edilen aynı işlemi kulüp hazırlanıyor yapmaya. bu bir muammadır. madem ki uefa itiraz etmişti neden şimdi aynı işlem yapılıyor. bu gün neden itiraz etmiyor.

    yarsuvat hoca da benden sonra aynısına devam etti. yarısını ben yaptım, yarısını o yaptı. şimdiki başkan geldikten sonra hepsini iptal etti. uefa'dan ceza yedik, 1 sene dışarıda kaldık. sicilimize geçti. şimdi tekrar yapıyorlar. en azından şimdi yapsınlar. çünkü yapılması gereken bir şey.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın