• 125
    kulübün kaderini yine değerli galatasaray liselilerin belirleyeceği seçim.

    ama iş para harcamaya gelince, taraftar destek olsun. maça gelsin. store dan alışveriş yapsın. üye olalım kulübe, hem söz sahibi olalım hem ayrı bir aidiyet hissedelim desen yürü git, sen kimsin derler.

    bu kulübü kuranlar galatasaray lisesinin çok değerli üyeleri, lafım yok ama. bu kulüp artık lise takımı değil. madem ki tüm türkiye taraftarına hitap eden bir kulübüz, derneğimiz de ona göre şekillenmeli.

    bu sistemi değiştireceği vaadinde bulunmayan ne dursun aydın özbek, ne de mustafa cengiz. al birini vur ötekine.

    taraftar olarak alışmışız tabi oligarkların yönetimine. sesimiz çıkmıyor ilginç bir şekilde. bir başka muhalif liseli çıksa da şu dursun aydın özbek gitse diyebiliyoruz.

    adnan polat liseli olmadığı için geldi başına ne geldiyse.. uzun yıllar liseli olmayandan başkan olur mu tartışması yapıldı. tamam çok başarılı bir süreç geçirmedi adnan polat. ama kulübün ekonomik olarak can damarı niteliğinde olan riva projesini eline yüzüne bulaştırsaydı köpeklerle kovalarlardı. nitekim ibra edilmeme olaylarını zaten biliyoruz. ama bakın liseli dursun beye, adam neredeyse yeniden başkan seçilecek.

    kulübü zarara uğratanı ibra etmeyeceksin ki dava açıp, kusuruyla zarar verenden tazminat talep edebilesin. ama yok, liseli kardeşliği bunu engeller. sonra kulüp batınca taraftara bileklik gösterirsin hareket çekercesine.

    #lisehegemonyasınasonverelim
App Store'dan indirin Google Play'den alın