• 1638
    neymar'dan gelen nakit parayı, dembele ve coutinho'nun bonservislerine yatıran kulüp. başarı bonuslarını işin içine katmayacak olursak, gayet mantıklı iki hamle.

    neymar'ın gidişi planlama dahilinde değildi ve barca bu duruma çok hazırlıksız yakalandı. messi'ye, şampiyonlar ligi'ni kazanacak kadro sözü verilmişti ve bu transferler yapılmak zorundaydı. bunlar barcelona, real madrid, city, united, psg gibi kulüpler için büyük paralar değil.

    dembele; her iki ayağını da aynı etkiyle kullanabilen(bu inanılmaz bir özellik), müthiş teknik, hızlı ve oyun zekası üst düzey olan bir wonderkid. henüz 19 yaşında olması büyük avantaj. bu sezon sakatlandığı için belki geri planda kaldı ama önümüzdeki sezonlarda çok konuşulacak.

    coutinho; zaten inter ve liverpool formalarıyla kendini kanıtlamış, brezilya'nın 10 numarası. iniesta'nın yaşlanmasıyla, hücumda her şeyi messi'den bekleyen barcelona'nın adeta kurtarıcısı olacak. yaşının da henüz 25 olduğunu söylemek lazım. en az 7-8 sene top class seviyede oynar.

    önümüzdeki sezon avrupa transfer piyasasının 250 milyon euro civarından başlayacağını düşünüyorum.(harry kane ve eden hazard gibi isimlerle birlikte.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın