resim
Adnan Öztürk
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 1005
    sözcü gazetesine konuşmuş olan seçim dönemleri dışının galatasaray spor kulübü başkan adayı.

    https://pbs.twimg.com/media/DS2GAGpWkAE3xS_.jpg

    ilginç kısım şurası: "seçime girmememin birçok nedeni var. herşeyden önce bu seçim gayrimeşrudur, yanlıştır. yanlışa yanlış ile cevap vermek istemedim. en nefret ettiğim şeylerin başında yalan, dedikodu ve ikiyüzlülük gelir. ne yazık ki bizim camiamızda ortalıkta bu tür insanlar dolanmaya başladı." şeklinde açıklamada bulunmuştur.

    yalan: ilk seçimde adayım dedi, yine arkadan dolandı.
    dedikodu: destekçilerine "adnan öztürk kesin aday olacak dedirtti", aday olmadı.
    ikiyüzlülük: söylediğinin aksi hareket eden insana söylenen söz. kendisine tanım olarak uygundur görüldüğü kadarıyla.

    hayır bu işi yapamayacaksan, korkuyorsan o koltuğun sana getirebileceği baskıdan hiç baştan çıkıp da artist artist "adayım" deme. dedin mi, dediğin günden itibaren bütün çalışmalara başla ve ipleri sıkı tut. bunu yapmış olsan, dursun özbek "1 gün sonra seçim" dese "hadi" diyip listeni pekala verebilecek konumda olursun. gayrimeşru mu seçim, 6 ay sonra bir seçim daha de o seçime de gir. yanlışa yanlışla cevap vermek değil ki bu, istediğini göstermek.

    seçim zamanı olmayınca bomboş gazetelere konuşup "adayım" de, bomboş sitelere hakkında demeçler veren üyeler falan olsun zamanı gelip birisi "hadi" dediği anda "yanlış ama" falan diyip kenara kaçıp arkadan dolan. ne güzel istanbul be!

    bundan sonra kendisini destekleyen, "başkan olacak" falan diyen en hafif tabirle alık'tır. bu adamdan hiç bir şey olmaz. yönetici bile olmaz. hastalığı, görüşü, yanlış dediği falan hep yalan dolan.

    galatasaray ismini kullanarak pr yapmaya çalışan babam olsa babama karşı olurum!
App Store'dan indirin Google Play'den alın