• 18485
    -------son dakika-------
    dursun aydın özbek, galatasaray spor kulübü'nün 36. başkanı seçildi.
    -------son dakika-------

    (gündem) süper lig 2015- 2016 sezonu bitti ve son şampiyon galatasaray sezonu osmanlıspor'un ardından altıncı sırada tamamladı.

    ---altyapı sorumlusu olarak getirilen jan olde riekerink'in teknik sorumlu ünvanıyla sezon sonuna kadar devam etmesine karar verildi...

    cengiz özyalçın: ''bu beğenmediğimiz galatasaray türkiye kupası'nda yarı finalde...''

    https://youtu.be/HvpB9PEnH3o?t=1m2s

    ---türk futbolunda büyük kriz! milli takımlar genel direktörü fatih terim'in görevine son verildi. federasyon başkanı ile terim arasında büyük bir anlaşmazlık söz konusu...

    imparator fatih terim imparator fatih terim imparator fatih terim imparator imparator https://i.hizliresim.com/lO2gWk.jpg

    ve

    https://i.hizliresim.com/W7AOGL.jpg nerede kalmıştık...

    işte şimdi, aslan yeniden ayaklanıyor! işte şimdi, tam zamanında kahramanlar buluşuyor:
    galatasaray: kahramanlar buluşuyor

    badou ndiaye: afrika'nın zorlu mücadelesinin içinde yetişmiş korkusuz bir savaşçı. en büyük özelliği inatçı yapısı. aynı zamanda koşuları sayesinde düşmanlarını alt etmesiyle tanınıyor. dokuz canlı, kaç kez darbe görürse görsün yıkılmayan ancak bir o kadar da naif ve erdemli bir kahraman.

    younes belhanda: booyakasha! ninja kaplumbağaların michelangelo'su. ekibin en soytarı en şakacı elemanı. özel yetenekleriyle sıkıntılı anlarda yardıma koşan, fas'ın kendine has tabiatında doğacakken kendisini fransa'nın avignon şehrinde bulan aktivatör. yine de kuzey afrika'nın esintilerini onda fazlasıyla bulabilirsiniz.

    bafetimbi gomis: kontrollü güç. afrika aslanı. rivayetlere göre dokuz fille omuz omuza savaşından galip ayrılmış, her birini ip gibi yere dizmiştir. savaşın en önünde yer alarak takımını korumak amacıyla düşmanlara kendini siper eder. kuzguni saçları birçok düşmanı kaçırmaya yetiyor olsa da esas yeteneği bam sesiyle sonlanan ayak darbeleridir. afrika'nın savanalarında kazandığı düşmanı sezme ve birebir mücadele yetenekleriyle dünya aleme nam salmıştır. ekibin çağrısınaysa fransa'nın elitlerinde bulunduğu önemli bir organizasyonu yarım bırakarak icabet eder.

    fernando reges: grubun beyni, yönlendiren ancak pis işleri de yapan abisi. göründüğünün aksine tam bir neşe kaynağı. en büyük hobisi ise yardıma ihtiyacı olanların yardımına koşmak. aslına bakarsanız kripton'dan gezegenimize gelen, süper zekası, dayanıklılığı ve üstün görüş yeteneğiyle bilinen süper kahramandan ne farkı var? ingiltere'de büyük bir görevin öncesinde üstelik ekibi tam da şaha kalkacakken sarı kırmızı alarmın sesine gelir. işte karşınızda ''the man of tomorrow'' veya ''the last son of krypton''.

    maicon pereira roque: beyaz dev! bir süredir görev çıkmamasının verdiği can sıkıntısıyla são paulo sokaklarında kavga çıkartmaya çalışıp kendisine vakit öldürecek olaylar yaratmaya çalışırken bulundu. hem anlatılan kavganın büyüklüğünden hem de görev özleminden teklifi hemen kabul ederek orta doğu semalarına geçiş yaptı. beyaz dev, hiç olmadığı kadar hırslı ve bir o kadar da kuvvetli geliyordu görevine. özel yeteneği, güçlü yapısı. yoksa babası da nükleer fizikçi mi?

    mariano filho: patronu tarafından gözden çıkarılan, ihtiyarlamaya yüz tutmuş ancak hala yapabilecekleri olduğunu bilen ve son kez becerilerini ispat etmek isteyen sevimli ve tehlikeli bir adam. bugüne kadar bulunduğu kitlelerce daima örnek gösterilmiş, sınıfın zeki-uslu çocuğu. tabi dünyayı yakarsa garipler yakar sözünü de doğrulayan özel gücü rakiplerinin kanatlarını yakmak olan kahraman. son bir iş için zirveden geldi. ispanya'nın durgunluğunu, brezilya'nın sokak stilini beraberinde getirerek üstelik...

    sofiane feghouli: son savaşında aldığı ölümcül darbenin etkisiyle uzunca bir süre savaşlardan uzak kalmasına rağmen sarı kırmızı alarmı, yani diriliş çağrısını duyunca gecikmeli de olsa koşup geldi. yaralı hali hainleri iştahlandırmış olsa gerek burada da yutulmaya çalışılan ilk lokmaydı. nitekim zorlu bir süreci sallantılarla da olsa atlatarak komutanın karşısında sapasağlam şekilde selam durdu.

    geliyor, imparator geliyor:

    ****fatih terim****

    ait olmadığı yerlerde, bir yabancı gibi bulunması onu her defasında geçmişte mutlu olduğu yere baktırdı. büyük bir çatışmanın ortasında, her fırsatta göz ucuyla baktığı yer yani florya yangın yeriyken ve aslında çılgınca da bir kararla, yıllardır hasretini çektiği kalbine florya'ya, emrine hazır ordusunun başına geçmesi uzun sürmedi. başa geçer geçmez de birtakım askerlere kapıyı gösterip bazısına ''bu savaşta sen de olacaksın'' dedi. imparator karşısındaki saldırgan kuvvetlerin farkındaydı, zamanında beraber çalıştığı insanlara baktı, ona yalandan gülen değil onu yürekten sevenlere döndü ve dedi ki: ''hazır olun, büyük bir savaşa giriyoruz.''

    hasan şaş, ümit davala'nın röportajında ''hasan'ın özel işleri var, bir süredir onlarla ilgilendiğinden bir iş yapamıyor'' diyerek belirttiği onca hengamesinin içinde görevi kabul ederek savaşa katıldı.

    ümit davala, sahibi ve teknik direktörü olduğu tuzlaspor geleceği adına çok önemli bir virajdayken belki de kulübün var olup yok olmak arasındaki konumunda sarı kırmızı meseleye ben de varım dedi.

    claudio taffarel, brezilya milli takımındaki görevi daha yeni bitmişken terim'in kuvvetli isteğini kırmayarak nerede kalmıştık dedi.

    johan elmander, örgryte'de futbola devam ederken galatasaray'ın teklifi üzerine ''futbolu bırakarak'' ekibe katıldı.

    ve daha necati ateş ve gökhan zan.
    hani gökhan zan da şunu diyen adam: ''istersek neler yapabileceğimizi herkese gösterdiğimizi düşünüyorum. biz uefa kupası takımı değil şampiyonlar ligi takımıyız. bunu herkes bilsin. büyük takımız. boğulacaksak okyanusta boğulalım. buradan italyanlara sesleniyorum: galatasaray avrupa fatihidir...''

    savaşın önemini görebiliyor musunuz şimdi?

    federasyona, beşiktaş'ına fenerbahçe'sine trabzonspor'una başakşehir'ine, mevcut hükümete, alayına...
    galatasaray korkunç bir savaşa başlıyor. kahramanlar buluştu toplandı. aslan ordusu oluştu.
    ve aslanlar bu savaşı kazanacak.

    yollar uzun dikenli taşlı olsa da,
    bastığın yer üzüntülerle dolsa da,
    sel çığ ateş önünde her ne olsa da,
    cimbom gülerek yürür

    yollar uzun dikenli taşlı olsa da,
    bastığın yer üzüntülerle dolsa da,
    sel çığ ateş önünde her ne olsa da,
    cimbom başı dik yürür

    haydi haydi haydi cim bom,
    haydi haydi haydi cim bom,
    haydi haydi haydi cim bom,
    cimbom başı dik yürür

    dibe vursak da, dünya alemle mücadele ediyor olsak da,
    cimbom başı dik yürür!
App Store'dan indirin Google Play'den alın