resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5529
    günahları ve sevaplarıyla bize hizmet edip gitmiş eski teknik direktörümüz;

    sezon öncesi tudor hakkında yazdıklarım ortada. ama sezarın hakkı sezara. sezon başı yeni transferlerle sezona çok iyi başlamamızda elbette büyük katkısı vardı. galatasaray'a yakışan prese ve direk oyuna dayanan bir oyun şablonu oluşturdu. takıma iyi yükleme yaptığı ve fiziksel olarak iyi bir takım devrettiğini de ekleyelim.
    ancak tudor'un başını yiyen önemli maçlarda yaptığı garip taktiksel hamleler, maç içerisinde reaksiyon gösterememesi, ve kötü oyuncu ilişkileri oldu. misal başakşehir deplasmanına kanatlarda tolga, ndiaye ve çift forvetle çıkması. eksik başakşehir takımı ortasaha da bize üstünlük kurmayı başarmıştı. ikinci toplar büyük maçlarda çok önemlidir. o maçta dönen topları alamamıştık. üst üste yenilen gollerden sonra takım mental açıdan düşerken tudor kenardan müdahale edemedi.
    oysa göztepe maçının ikinci yarısına bakın. ilk yarının sonlarında göztepe çok rahat topla çıkıyor, pas yapıyordu ve adeta maç zor geçecek mesajı veriyordu. ikinci yarı fatih hocanın ufak dokunuşları ile oyun üstünlüğünü aldık ve çokta zorlanmadan kazandık. bilhassa dönen topları kazanmamız çok önemliydi
    tudora yaptığı hizmetlerden, kötü bir miras bırakmadığı için teşekkür ederim. ancak galatasaray kalibresinde olmadığı açıktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın