resim
Cenk Tosun
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 641
    sam allardyce'ın, transferinden çıkarının "ne kadar" olduğunu merak ettiğim oyuncu.

    malum sam allardyce'dan bahsediyoruz.
    https://www.youtube.com/watch?v=YYub8zdXTSw

    ekleme: bu konudaki fikirlerimi biraz daha açma ihtiyacı hissettim

    en baştan belirteyim cenk tosun beğendiğim bir futbolcu değildir. saha içinde kendini atan, abartarak faul almaya çalışan futbolculardan hiç haz etmemişimdir. bu yüzden eboue'yi sevmeyen tek galatasaraylı benim heralde. cenk, bizim hakemlere yaptığını ingilterede yapmaya kalkarsa iki dakka da dalga konusu olur. ayılıp bayıldığımız gökhan töre'yle nasıl makara geçtiklerini hatırlarsınız sanırım.

    transferine gelirsek, cenk tosun her manada "satılmıştır". "üstün tüccar" fikret orman'nın başka şansı olduğunu düşünmüyorum. sene sonu planladığı şampiyonlar ligi geliri zora girmiştir. 2 senede borç alacak farkı yaklaşık 400 milyon artarak 1.8 milyar tl'ye dayanmıştır. hem de 2 sene üstüste şampiyonluk ve tek başına şampiyonlar ligi gelirlerine rağmen. bugün babel'i de, oğuzhan'ı da dakikasında satar. beşiktaş iç durumunu şenol güneş söyledi zaten laf arasında;

    "cenk tosun'a hayırlı olsun. hem üzüldüm hem de sevindim. daha iyi olmasını bekliyorum. isterdim ki burada kalsın. ekonomik olarak cenk'ten gelen para ile içteki oyuncuların ödemesi yapılıp para artarsa oyuncu alabiliriz."

    cenk transferindeki sam allardyce etkisini bilemem, günaha girmeyelim. sonuçta premier lig'den bahsediyoruz. üşşüz beşşüüzz herkese dağıtıyor adamlar. ancak cenk için büyük tehlikedir. allardyce'in öyle uzun vadeli everton'da kalabileceğini düşünmüyorum. kötü gidişte onun getirdiği cenk bir anda ortada kalabilir. cenk sonra ne yapar orası meçhul.

    sonuç olarak fikret orman sene sonunda tehlikeye giren gelirlerin yarısına bugünün kazancını tercih etmiştir. şenol güneş çok rahatsızdır. eğer gelen para transfere yatarsa hem şenol güneş hem futbolcular daha çok rahatsız olacakmış gibi görünüyor.

    beşiktaş taraftarı ise tüpçünün başkanlığındaki dönem gibi "tiner bulutlarında" uçuyorlar. kimse de demiyor ki bu "borç nedir nasıl oldu bu".

    ayrıca banane, koy gözüne gitsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın