• 29396
    maalesef çok kısıtlı ve dar bir süre vardı. bu tarihi beklemiyorduk. baskın basanındır şeklinde maalesef galatasaray tarihinde olmayan bir duruma düştük. kimse aysal dönemini sakın örnek göstermesin. ünal aysal döneminde 1 ay 1 haftalık bir süre vardı. burada ise 21 gün var. arada tatil günleri de bulunuyor. diğer adayların eşit ve demokratik bir şekilde seçime girmesi engellendi.

    camiadan isimlerle konuşuyorum. onlar da farklı bakmıyor. bütün galatasaraylılara sevgi ve saygımız var ama yönetimdeki arkadaşlar bile bu baskın ötesi seçimden bilgileri yoktu. açıkçası kimsenin bir haberi yoktu. mevcut başkan kendi avantajlarını haksız bir şekilde kullanabiliyor. gs tv’yi kullanıyor adaylığını orada açıklıyor. ben olsaydım diğer başkan adayını da alırdım. madem galatasaray farklıdır diyoruz, bunun gereğini yapardık. demokratik gelenek açısından mevcut başkan elindeki her şeyi farklı bir biçimde kullandı. ben en azından gs tv’ye davet edilerek eşit süre ve paylaşımda olmam gerekirdi diye düşünüyorum. bunu kamuoyu ve galatasaraylıların takdirine bırakıyorum.

    bizim argümanlarımızla sayın dursun özbek’in argümanları pek örtüşmedi. bizim söylemimiz ve taraftarların isteği üzerine fatih terim ile anlaşma yapıldı. fatih terim’in galatasaray’a geldikten sonra da teknik direktör sorununun yok edildiğini görüyoruz. dursun özbek’in 6.teknik direktörü. maalesef bu konuda bir sürekliliği yok. ben fatih terim’in başarılı ve kalıcı olmasını diliyorum.

    ben, benden inşaatımı yapmak için 200 milyon teminat isteyen bir müteahhidi kapıdan kovarım. o söz konusu teminatı müteahhitten ben isterim, iflas etmesin, bırakıp kaçmasın diye… bu nasıl bir dünyadır ki, müteahhit benden teminat istiyor? ben buna gülüyorum. buranın maliyeti 15 milyon dolar. bu salonlar içinde en kalitelisi antalya’da yapılan ve maliyeti 45 milyon liralık salondur. bu nasıl bir salon ki maliyeti bu kadar olsun. ben 200 milyon lira teminat veriyorum demek, yarışma etiğine de yakışmaz diyorum. böyle bir maliyet varsa bile ben onu müteahhitten isterim. müteahhit kim ki koca galatasaray’dan teminat istiyor?"

    mustafa cengiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın