resim
Sergej Milinković-Savić
Takım:Al-Hilal
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:29
Boy:1.91
Uyruk:Sırbistan
  • 11
    lazio ve sırbistan millî takımı merkez orta saha oyuncusu. bu sezon muhtemelen avrupa'nin büyük takımlarından birine transfer olacak.

    takımı lazio bu sene genelde 3-5-1-1 veya 3-4-2-1 oynuyor. 3-5-1-1'de leiva'nin önündeki 2 ortahasadan biri, 3-4-2-1'de ise forvetin arkasında görev alıyor.
    lazio ayaklarında bu sene sol kanat büyük önem taşıyor ve kendisi bu bölgede ki oyuncuların pas bağlantısında önemli bir yere sahip. bu gerek oradan aldığı paslarla gerekse sol stoper radu veya leiva'nin aldığı paslarla yapıyor. kendisi bunların yanında boyunun avantajinida iyi kullanıyor bu da daha çok kazanılan hava topu demek. bunun yanında ayağıda çok iyi.

    hani dinamo deriz ya inzagi'nin onu kullanma şekli tam olarak bu. sahanin her yerinde olmasını istiyor. savic'de bunu yapıyor. mesela 17-18 sezonu ilk yarı 3-3 biten atlanta ilk yarı maçında topla buluştuğu yerlere bakın demek istediğimi anlarsınız. hatta spoiler; maçta bir de 2 golu var hayvanın. tek yönlü değil kesinlikle.

    ama bunların yanında şunu da söyleyeyim henüz tam bir orta saha değildir. henüz 22, disiplin sorunları var ve aptalca fauller yapıyor.

    bunlar gelişir elbette. ve yakında büyük bir bonservis ücreti ile transfer yapacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın