resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 1971
    iyi hocadır, en önemli pozitif özelliği sevdiği oyunculardan maksimum verim alabilmesidir.

    ama fatih terim kalitesinden olabildiğine uzaktır, bunu da söylemek lazım. başarılı olduğu dönemlerde iyi takımlar gelmiştir eline, burası kesin. 2002 dünya kupası zaten uefa kadrosu, orayı geçiyorum.

    şu anki beşiktaş'ta ise bana kalırsa hala "feda" sezonunun ekmeğini yemektedir. feda sezonunda baskı altında olmayan bir beşiktaş takımı oluşmuş, uzun süre birlikte oynamış (manuel fernandes'in olduğu takım), sonrasında da şenol güneş ve doğru transferlerle bu noktaya gelmiştir.

    yanlış anlaşılmasın, ya bu adam başarısız diyerek bok atmıyorum, bu kadroları idare etmek konusunda başarılıdır kendisi. ama sıfırdan bir takımı alıp çağ atlatmamıştır, elinde zaten var olan bir takım vardır hep. aradaki fark burada. fatih terim gibi 8. takımı iki senede şampiyonlar ligi çeyrek finali noktasına getirmesi mümkün değildir.

    o yüzden şenol güneş ve fatih terim faktörü yoktur, önce fatih terim vardır, aradaki uzun bi boşluktan sonra şenol hoca vardır, sonra uzun bi boşluktan sonra aykut rıza ersun falan gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın