resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5505
    kendisine saygım var. galatasaray teknik direktörü kim olursa olsun destekler ve saygı duyarım. hiç kimseye beden eğitimi hocası falan demeyi de sevmem. kendisine çok inandım ama maalesef kumaş tutmadı, bizi anlamadı, bize uymadı. kendisine başarılar diliyorum.

    igor tudor ile bu sözlük arasında tek aklımda kalan şey ise ağzımıza sıçılması. evet, kaba tabirle açık ve net şekilde ağzımıza sıçılmasıdır. biz kendisi ile ilgili "b planı yok" dediğimizde "medyadan duyduğunuz laflarla buralara geliyorsunuz" denildi. bu adam her puan kazandığında 14 sayfa paragraf yazılıp, her paragrafta cümlelerin arasında "b planı yok" diyen insanlara laf sokuldu ya da laf sokulduğu zannedildi. sürekli ezmeye çalışanlar oldu. kendisi puan kaybettiğinde ise aynı güruh ortada yoktu. bazı insanlar birbirleriyle tartıştı " tudor'un puan kaybetmesini bekleyip sonra bize sardınız" diye. bu tam iki ucu boklu değnek durumuydu. sen paragrafların arasında sürekli kendi kişisel düşüncesini düzgünce anlatanlara laf sokma girişiminde bulunmasaydın böyle bir sidik yarışı olmazdı.

    her neyse, insanlar beğenir beğenmez, sever sevmez bunlar olağan şeyler. farklı görüşlerin olması çok güzel bir şey bence ama bazen işte işin dozajını kaçırdığımız oluyor. igor tudor defteri sona erdi. fatih terim geri geldi ve taraftarın %80'inden fazlasını tekrar birleştirdi.

    uzatmaya gerek yok. aynı defterleri açmaya gerek yok. dediğim gibi umarım ilerleyen dönemlerde başarılı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın