• 237
    son zamanların en keyifli maçlarından. ilk yarı iki takım da başa baş oynadı. biraz ucuz bir penaltı aldı ve golü erken buldu göztepe. ama ikinci yarı resmen kaleyi abluka altına aldık, ki özlemişiz böyle maçları.

    yani a' dan z' ye takım takır takır oyununu oynadı. daha da gol bulurduk esasında, ama olmadı. belhanda bile çabaladı, kendini gösterdi. maicon sadece kafa toplarıyla değil, frikik ile de atıyorum dedi resmen*

    feghouli yine kalitesini konuşturdu. ikinci yarı çok iyi top yaptık. ancak taraftar beklentimi karşılamadı benim. bir ara göztepe marşlarını duyuyordum televizyondan. ayrıca sürekli 'sen var ya sen' , 'başarılar gelir geçer' vs tarzı uyutucu besteler yerine, daha da hareketli şeyler söyleseler daha hoş olacak.

    daha önceden yazdığım gibi, izmirli olarak win-win maçıydı benim için. hatta maçı izlediğim komşum göztepeliydi, kim yenerse yensin o kadar üzülmeyecektik, ama bizim yenmemiz daha iyi oldu. hazır beşiktaş ve fener puan bırakmışken böyle bir maçı değerlendirmemek olmazdı.

    ayırca; fatih hocayı da özlemişiz be :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın