• 74
    fatih terim'in desteğini almadığı sürece -ki asla alamayacak- dursun aydın özbek 200'den fazla oy alamaz. isterse yarın seçim yapılsın. bunu bildiği için kendi oluşturduğu "borç" ile adayların gözünü korkutmaya çalışıyor.

    ismi geçen diğer adaylar da çok düşük profilli. şu anda galatasaray'ı kurtarabilecek tek kişi fatih terim'dir. yanına sadece abdürrahim albayrak'ı alarak bile diğerlerinden on kat daha iyi yönetir galatasaray'ı. kaldı ki ali dürüst ve mustafa cengiz gibi isimlerde yer alır yönetimde diye düşünüyorum.

    yalnız kendisinin bu savaşa girmeye karar vermesi gerekir. kararını verirse tüm galatasaray taraftarının desteğini arkasında bulacaktır. dursun bileklik sattı 30 milyon tl topladı, fatih terim rozet satar 150 milyon tl toplar.

    not: "18 ocak 2018 galatasaray olağanüstü seçim genel kurul" başlığı doğru değildir. "olağanüstü seçim genel kurulu" düşük cümledir. doğrusu benim açtığım başlıktaki gibidir. tabi o başlık daha önceden açıldığından moderatör bir karar vermelidir. yanlış da olsa önceki başlık devam etsin denirse anlayışla karşılarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın