• 140
    kim olursa olsun önce yönetimin arkasında durması gereken teknik direktördür. yönetim güçsüzse, taraftar her türlü manipülasyona açık hale gelir çünkü doğası gereği (milyonlarca kişiden bahsediyoruz.) tek bir görüşe hapsedemezsin, takımın hakkı hukuku gözetilemez ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör cv'sini getirip koysan dahi başarılı olamazsın, bu kadar açık ve net.

    yaşanmış örneği ise ergin ataman ve basketbol şubesidir. yönetici büyüklerimiz(!) sponsor görüşmelerine dahi gitmediler, koç bunların hepsi ile uğraşmak zorunda kaldı ki buradan bir başarı çıkarmak mümkün değil. büyük bir şirkette (mesela capital'in en büyük 500 listesine girmiş bir firma.) hem satış, hem pazarlama hem de insan kaynaklarından sorumlu olduğunuzu düşünün, kafayı yersiniz arkadaşlar, kendinizi hindistan'da hayatı sorgularken bulursunuz. mevcut ortamda fatih terim gelse fatih terim olabilecek mi? var mı kendisine destek olabilecek bir yönetici? bir kriz anında fatih terim'in işini cengiz özyalçın amca mı kolaylaştıracak?

    sözün özü, mevcut yönetim değişmezse başarı maalesef hayallerde kalmaya devam edecek gibi duruyor. teknik direktör değişikliğiymiş, oyuncu grubu revize edilmeliymiş vesaire, bunlar da mesele, kabul ediyorum ancak, mevcut yönetim krizinin yanında hepsi tali sorun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın