• 1208
    galatasaray'ın yönetim problemi var. 3 yıldır böyle. dursun özbek gerçekten galatasaray'ın hayrına iş yapan biri mi; yoksa yetersizliğinden, çapsızlığından, beceriksizliğinden mi böyle yapıyor bilmiyorum. ya da kötü niyetli ajan, sırf iktidarın gs arsalarına çökmek için belli bir proje dahilinden görevlendirilmiş biri de olabilir. ama en azından bu iş için abdurrahimin de işin içinde olduğu yine iktidar yanlısı birileri gelseydi de biz yıllardır şu yaşadığımız skandalları, kepazelikleri, rezillikleri yaşamasaydık. hamza ile başlayan denizli, rikerink ve tudorla devam eden şu süreçte yapılacak tek şey iyi bir hoca bulmak olmalıydı. dursun kendinden önceki başkana kulübün mali yapısını bozduğu için eleştiri getiriyor ama kendisi 3 yılda ve 6 transfer sozundan eşşek yükü ile para harcayıp çöplerden oluşan bir takım kurdu. transferde başarılı denen bu sezona bakalım: 20 milyon euro bonservis ve yıllık 3'er milyon € maaş verilerek alınan belhanda ve n'diaye ikilisi sahadayken galatasaray hiçbir deplasman maçında ve baskı yediği hiçbir maçta topu kendi yarı sahasından çıkartmayı başaramadığı için 4 maç üst üste kaybetti. n'diaye asla bir 8 numara playmaker değil. belhanda ise hiçbir zaman 10 numara olmadı.zaten vasat üstü performans gösterdiği bir sezon var kariyerinde. güvenilir bir oyuncu değil. bu ikisine misal 20 milyon € bonservis vermek gerçekten kimin fikriydi. beşiktaş kendi orta sahasındaki 4 oyuncunun tamamını neredeyse bedavaya kurdu. bütün rakiplerin buna fener de dahil bir sürü playmaker orta sahalar varken sen de hiç olmaması üstelik 40 milyon € bonservis ödediğin bir sezonda bunu başarmak ne demektir? sol beksiz sezona başlamak. sağ bek yedeğin olmadan başlamak. yedek kalecin olmadan başlamak. stoperin olmadan başlamak üstelik serdar + maicon'a totalde 12 milyon € bonservis ödeyerek bunu başarmak. rakibin beşiktaş hiçbir bonservis ödemeden pepe, marcelo, vida gibi adamlar bulup getiriyorken sen eşşek yükü ile para döküp hala maçlara denayer, ahmet çalık, lines utancı ile çıkabiliyorsun.
    konuşacak bir şey yok. galatasaray'ın 3 yılda 200 milyon € belki daha fazla parasını çöpe atan, 5 tane hoca değiştiren her sene ilk 3'e bile sokamayan, eldeki 2 arsasını haraç mezat satan bu yönetimden hala medet umuyorsak bize de yazıklar olsun, genel kurul'daki komprador iktidar yalakalarına da yazıklar olsun!!!
    dursun özbek bir kayyum projesidir. kulübün iktidar tarafında ele geçirilmesi için operasyon yapılmak üzere gelmiştir. 2013 yılında fatih terim üzerinden yapılan operasyonun devamında özbek getirilerek finalize edilmiştir. 2018 mayıs'da bu adam yeniden seçilirse galatasaray diye bir takım kalmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın