resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5387
    arkasında durulmayan teknik direktör.

    sezona deli divane bir başlangıç yapmasına rağmen hakkında spekülasyonlar bitmedi adamın. bitmedi demek doğru olmaz, bitirilemedi. yönetimden biri de çıkıp bu adam kontratının sonuna kadar takımın başındadır diyip, hem oyunculara hem hocaya o güveni vermedi. kovulacağı belliydi, kovmaya yer arıyorlardı çünkü.

    sezon ortasında hoca değişiklikleri ile şimdiye kadar sürekli başarıyı yakaladığımız için çok mantıklı bir hareket oldu.

    aykut kaç puan fark yedi adamlar cehennem donana kadar hocamız aykut dedi. biz lider hocaya sana güveniyoruz, ispatlaman gereken bir şey yok, bildiğini oynat iyi gidiyoruz diyemedik.

    kelle isteyenler istediği kelleyi aldı, sene sonu da başka kelle isterler. bu ülkede şampiyonluk kovalayan 3 takım var. her sene şampiyon olamazsın bu bir yapılanma işidir. her şampiyon olmadığın sene de hoca yollamazsın. adamlar bilic'e tutundu 2 sene, başarı gelmedi ama yapılanma geldi.

    manu da mou'yu kovsun. chelsea de conte'yi kovsun. seneye ilk yarı 3 puan geri düşünce de city pep'i kovsun. çünkü çok mantıklı. sizin de çanak tutmanızla galatasaray'a verilen zararın haddi hesabı yok. kına yakın.

    edit: ulan uğruna sneijder'i gönderdiğiniz adamın arkasında 20 maç duramamak nedir ya? arkasında 20 maç duramayacağın adamın istekleri doğrultusunda kadro oluşturmak nedir? bu kadar vizyonsuz beyinsiz bir yönetim olamaz. yazık günah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın