resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5372
    ilk günden beri diyorum, vasat. biz özelliği yok, karabük'teyken de yoktu, bizde de yok. üstüne fazla maceracı, üstüne medyayla ilişkisi, kullandığı kelimeler, açıklamalar berbat. yani bizimle bir işi yok, uzun vadeli düşünülebilecek biri değil, eyvallah.

    ama birader, sezon ortasında gelen yabancı teknik direktörden ne zaman hayır gelmiş? gelecek, futbolcuları tanıyacak, mantalite değiştirecek, florya'yı kendine göre düzenleyecek, zaten bunlar olana kadar lig bitti. yerli konusunda da, millet tutturmuş bir "rıza çok eyi", iyi de ne yapmış, şampiyon mu yapmış, 3 maç kazanmış altı üstü, o da vasatlardan biri zaten.

    ha bu sıkıntıları yaşamayacak biri var, fatih terim. başarılı olur mu, bence bir süre için olur. ama benim içim sindiremiyor o imza şovlarını, o açıklayacağım deyip açıklamadıklarını, kader birliği ettiği yerleri. sindiremiyorum. bir de yeter artık aynı suda kaç defa yıkanılır?

    velhasıl, ben başkan olsam başka kimseyi getirmeyi mantıklı bulmadığım için tudor'la devam ederdim. ocak-şubat'tan önümüzdeki senenin teknik direktörüyle anlaşır, en az 3 yıllık planlama yapar, ona göre tüm adımlarımı atardım. başkanımız dursun özbek olduğu için bunlar da mümkün değil tabii.

    çıkmaz sokaktayız sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın