resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5368
    çoğu yazar haklı olduğu çok da inkar edilemeyecek savlar ile devre arasında hoca değiştirmenin zararlarından bahsederek kendisinin kalması gerektiğini beyan ediyor, saygı duyarım, yanlış değil ama eksik.

    benim asıl korkum şu, kendisi bu vasat altı performansı ile devre arasında gönderilmezse, ben eminim ki 2017-2018 sezonu ikinci devresinin ortasında gönderilecek.

    fenerbahçe gibi hoca öğüten, kaldı ki onlar bile bıraktı bu işi, bir camia olmamızı kesinlikle istemem. fakat devre sürerken gönderileceğinden emin olunan bir hocanın da sırf kendisi yerine daha iyisini getirebilecek bir yönetim olmadığı için galatasaray'da görev almaya devam etmesini de içime sindiremiyorum.

    yerine daha iyisinin gelemeyecek olması kendisinin kötü bir hoca olduğu, başarısızlığının yönetimden sonra ikinci ana sebebi olduğu ve devre arasında gönderilmezse devre ortasında gönderilip iyice batacağımız gerçeğini değiştirmiyor.

    kendisi şaka maka bir takvim yılını doldurmak üzere galatasaray'da. artık şans verme falan filan lafları havada kalmakta. ben 2017-2018 sezonunda kendisinden nefret etmeme rağmen, bu adama hep objektif yaklaşmaya çalıştım, iyi performanslarını övdüm, okan denen ahlaksız kendisine sataştığında kendimi tudor'un arkasında buldum dedim, kendisinden bu kadar nefret etmeme rağmen,en beğenilen girilerimde kendisi hakkında iyiyken iyi yazdığımız, övdüğümüz, umutlandığımız bir kaç giri de kaderin bir cilvesi olarak mevcut ama 17 aralık 2017 malatyaspor maçı itibari ile bence buradan sonra bize yazacağı şey zarardır, bu iş bende bitti.

    devre arasında göndermemiz şart olan hoca. umarım kalıp devre ortasında gönderilmesine şahit olmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın