resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5360
    şu kadro "bir ayağı çukurda" dediğimiz dick advocaat'ın elinde olsa ekim-kasım gibi net bir puan farkıyla lider olur, sezon sonunda da güle oynaya şampiyon yapardı. hakikaten bazı şeyleri çözmek zor değil.

    "neden mağlup oldunuz" sorusu sorulduğu zaman ad hominem yapmasının sebebi de "serdar sakat olduğu için yerine iki stoper birden oynattım ve salaklığıma doyamayıp belhanda dururken rodrigues'i kestim, böylece ortasaha üstünlüğünü rakibe verdim ve rakibin ablukası sonucunda 5 defans oyuncusuna rağmen ahmet'in hatasıyla arka direkte kafa golü yedik. ikinci golü anlatmama gerek yok, zaten duran top savunması çalıştırmayı beceremediğimi biliyorsunuz" diyemeyecek olmasıydı.

    50000. defa ispat ettiği üzere üst düzey teknik direktör olmak için yeterli zekaya sahip değil. bazısı kafayı duvara vurmadan öğrenemez, bu adam vura vura kafasını gözünü dağıttı hala öğrenemiyor. iyi fiziksel yükleme yaptırııp disiplinli oyun tarzıyla underdog takımlarda iyi sonuçlar alır. başka da bir halt olmaz maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın