resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5359
    düşmanlarına inat takımının başında kalacak olan hocamız. şuan bu kadar tepki görürken kendisine karşı en büyük argüman " puan farkı eridi senin yüzünden " bunu diyenlere sormak istiyorum; puan farkını açarken başkası mı vardı takımın başında? ligin en sistematik takımı olan başakşehir'in 1 puan arkasına düştük. ee n'olmuş ? geçen sezonu büyük oranda lider götüren takım bu başakşehir. ne bu özgüvensizlik ve kırılganlık ? takım mental olarak zayıf diye bile vuruyorlar tudor'a ama taraftar takımdan da zayıf. ligin ikinci yarısı ts, başakşehir ve bjk deplasmanlarına gidecek fenerin arkasına düşsek averaj ile çok mu şey kaybederiz ? hayır. ama daha taraftar güvenmiyor takıma geriye düşüldüğü an herkesi protesto ediyor, kapasitesi yeterli değil diye elinden geleni yapmaya çalışan latovlevici'yi bile protesto ediyor. sonra medyayı ve hakemleri düşman belleyerek kendinizi ve vicdanınızı rahatlatıyorsunuz başınız sıkışınca. ama bu takıma en büyük zararı veren kendi taraftarımız, sizsiniz.
    tudor'a riekerink'e verilen kredinin çeyreği verilmiyor. kadro kalitesi bahane ediliyor elbet bu yapılırken. gidenleri ve yerlerine gelenleri inceleyelim;
    sneijder>belhanda
    bruma>feghouli
    gomis>podolski
    carole>lato
    chedjou>maicon
    bu isimleri kıyaslayalım bakalım bu sezonun 40 milyon euro harcanan kadrosunun sadece harcanan para ekseninde değerlendirerek geçen seneye kıyasla çok daha güçlü olduğu yanılgısına kapılıyorsunuzdur belki bunu düşündünüz mü ? 5 mevkiden 4'ünde net güç kaybedilmiş, diğer 1 mevki de kariyer sezonu geçiren gomis. takımın en golcü ikinci isminin ise geçen sezon yerden yere vurulan tolga ciğerci olduğunu hatırlatalım.
    tüm bunlar doğrultusunda tudor'u kaybettikleri için eleştirirken kazandırdıklarını görmezden gelip istifasını isteyerek büyük vefasızlık ediyorsunuz renktaşlar. yapmayın sakin olun. devre arası 3 transfer ve artan uyum ile çok daha iyi yerlere gidebilecekken bu takım hocayı değiştirerek şu haftaya kadar iyi kötü inşa edilen şeyi, verilen emekleri çöpe atmayalım.

    edit: geçen sezon ile bu sezon toplanan puan üzerinden vurulmaya çalışılmış. bunu yapmak istiyorsan yine yap ama ligdeki konumları da yaz bunu yaparken, liderlik yarışındaki rakipler kaç puan toplamış, kaç takım bir yada iki puan fark ile alt alta dizilmiş yukarıdan aşağıya doğru, ligde puan almak ne kadar zorlaşmış, şampiyonluk muhtemel puan baremi kaça düşmüş, geçen sezon kaç puanla şampiyon olunmuş...
App Store'dan indirin Google Play'den alın