resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5351
    kendisinin sezon başı geldiği zannediliyor zaar.

    bakın arkadaşlar şunun şurasında ocak ayına ne kaldı. bu adam 11 aya yakındır galatasaray'ın futbol takımının başında. 11 koca ay. koca bir hazırlık kampı, transfer dönemi, onlarca lig maçı tudor için değerlendirme yapmamıza dayanak noktasıdır. hem de çok sağlam dayanak.

    bu kadar zamanda ne yapmış? ligde fırtına gibi bir ilk 8 hafta. onda da gayet sezonu erken açtığımız için ikinci yarıları rakibe oranla daha tempolu oynadığımızdan iyiydik. yoksa o dönem yazdıklarım sabit. belirli bir hücum planı olmayan, rodriguez'in sıfıra inip yaptığı asistler yahut tolga'nın sürpriz golleriyle sonuç alan bir takımdık. hadi tolga konusunda hakkını yemeyelim ve bir hücum planıydı diyelim. peki başka ne vardı sayabileceğimiz olumlu nokta? bir tek takım savunmasının başarısıydı. gerçekten de akan oyunda pozisyon vermiyorduk. sağlam duruyordu savunma. ama bu adam ne yaptı, etti dörtlü savunma oynayacak şekilde kurduğu kadroyu üçlü savunmaya döndürüp ilk yarının kalanını bize zehir etti. bile bile lades.

    geçen sezon farklı mıydı? ibb'ye karşı yasin, bruma, rodriguez'den oluşan forvet arkası ve kanat organizasyonu kurup bizi rezil etmiş bir adam. hadi stoperler leşti, bek yoktu, orta saha nanay bu yüzden adam bir şans daha hak ediyor dediniz. bana göre onu da hak etmedi de neyse. riekerink'in liderin 5 puan gerisinde bıraktığı takımı rezil rüsva etti be. fener'e geçildiği yetmemiş gibi antalya'sı, trabzon'u da geçecekti de bruma, sneijder ve podolski üçlüsü kurtardı totosunu. sonra utanmadan, sıkılmadan ve en ufak bir yüz kızarması yaşamadan bu adamlar beni sabote ediyor diye taraftarın önüne attı. yönetimin istediği zaten üçünü de yollamaktı ve fırsatı kaçırmadı. şimdi tudor için politikacı bir adam desek yanlış mı konuşmuş olurum? zaten sezon bitimi kendi de söyledi geçen sezon politik davrandım, bu yıl farklı olacak diye. ben bu adamın asla ama asla galatasaray teknik direktörü olamayacağını o lafıyla anladım, bir siz anlamadınız. bu adama kadro emanet edilmez dedik. sneijder beni sattı, bruma beni sattı diyen adam seneye de yeni transferler ile kavga eder dedik maalesef haklı çıktık.

    tudor'un ayağına dev bir fırsat gelmişti beyler, bayanlar. bu adam yazın kurdurduğu kadroyu bugüne kadar hiçbir galatasaray teknik direktörü kurduramadı. yerli oyuncu almadık resmen. tüm oyuncuları kendi istedi, cenk ergün aldı. belhanda da belhanda dedi gittik 9 milyon verdik. feghouli dedi onu da eyvallah deyip aldık. bugün bakıyorsun bu ikisi tudor'u satıyormuş. ne tudormuş arkadaş ya. iyi madem satıyorlarsa yeni kadro kuralım ister misiniz? belhanda'ya verdiğimiz 9 milyonu nasıl amorti edeceğiz? feghouli bu kontratla başka nereye gidecek?

    kusura bakmayın bu kadroyu kuran adam bu topçuları oynatacak. oynatamıyorsa gidecek. bruma, sneijder sabote etti diye bir kere yedirmeye çalıştınız hadi eyvallah dedik ama artık yemez, hayvan terli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın