resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5301
    abi cildiricam. sezon basindan beri iyi kotu izliyoruz bu takimi. simdiye kadar 50 farkli teknik adamla 50 farkli galatasaray da izledik. bu adamin nasil hala basarili olacagina inanabiliyorsunuz kafam almiyor. bir tane plani olmayan, spontane gelisen ataklarla gol kovalayan bir takim izliyoruz. ama 3 yildir seviye o kadar yerlerde ki insanlarin uyanmasi vakit aliyor.

    hala arkasinda olanlar goruyorum, tudorun gitmesi gereken zamanin uzerinden 3 mac gecti beyler. basaksehir ustumuzden gectigi gun gitmeliydi. o gun takimin bir daha toparlanamayacagi acik acik belli olmustu. oyle kaybedildi ki kazanilan tum ozguven, bugun malatya bir gol atinca dahi hemen baska yersek napariz telasiyla bi tane daha yiyor takim. takimda eksik cok, hala yeterli olmayan mevkiler var, ancak bu takimin ozguvenini yeniden kazanmasi icin yeni bir sayfa acmasi lazim. tudor tum onemli maclari kaybetti ve kaybettiginde de hep dagilarak kaybetti. hic birini sans eseri yenilen bir golle, yenebilme ihtimali varken kaybetmedi. hepsinde irzimiza gectiler. o yarayi alan takim da her gol yediginde o travmayla simdi yine gol yiyip dagilicaz psikolojisine giriyor ve nihayetinde dagiliyor da. bu adam varken biz asla sampiyon olamayiz. cunku takimin bu stresle basedecek psikolojisi yok. cunku tudor herkesin ayarlarini bozdu.

    haftaya goztepeyi yensek dahi kayseri 2. yarinin ilk macinda uzerimizden gecicek ve yine tudoru gondermek uzerine bir karmasa yasanacak. tum bunlarin olmamasi icin, hala birsey kaybetmemisken acilen tudoru gondermemiz gerekiyor. gorunen koy kilavuz istemiyor.

    bugun tudor gitmesin demek sampiyonlugu satmaktir, bugun tudor gitmesin diyenlerin bundan sonra tudor gitsin demeye hakki yoktur. cunku bugunden itibaren kaybedecek puan da yok, yapilacak hata da. son kursunumuzu da kendi kafamiza sıktık, haberimiz yok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın